Ποδόσφαιρο

Μπαίνει στο Survivor ο Πάτρικ Ογκουνσότο;

Δέχθηκε πρόταση από την παραγωγή του δημοφιλούς παιχνιδιού ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής…

Eίναι στην Ελλάδα περίπου 20 χρόνια. Από το 2000 όταν και ήρθε για πρώτη φορά στη χώρα μας να παίξει ποδόσφαιρο, σε όποια ομάδα της Ελλάδας και να αγωνίστηκε δημιούργησε μόνο συμπάθειες.

Πέρα από αυτό, όμως, όσο ήταν και στην πρώτη… ποδοσφαιρική του νιότη, ήταν ένας από αυτούς τους παίκτες που ήξερε πως να βάλει τη μπάλα στα δίχτυα. Όλοι, λοιπόν, τον συμπαθούν και ακόμα περισσότερο για τις στιγμές που παρά τα σπαστά ελληνικά του καταφέρνει να κάνει δηλώσεις στις κάμερες και… γελάει και ο ίδιος μερικές φορές με το πως προφέρει κάποιες λέξεις! Αυτός ο ποδοσφαιριστής, τώρα, δέχθηκε την πρόταση για να πάει στο Survivor και μένει να δούμε αν θα την κάνει και αποδεκτή!

Ο λόγος, φυσικά, για τον Πάτρικ Ογκουνσότο τον οποίο η παραγωγή του Survivor έχει προσεγγίσει για να τον βάλει στο παιχνίδι! Ο Νιγηριανός άσος, που έχει παίξει σε Πανηλειακό, Εργοτέλη, ΟΦΗ και αρκετές ακόμα ομάδες, δέχθηκε την πρόταση και είναι σε συζητήσεις για το αν θα πει το «ναι».

Κι αυτό γιατί αντίστοιχη πρόταση είχε δεχθεί και για το Survivor 2 αλλά τελικά τότε δεν είχε προτιμηθεί. Να δούμε, λοιπόν, αν ήρθε η ώρα για να κάνει το ταξίδι για τον Άγιο Δομίνικο!

Πηγή: onsports.gr

Σχόλια