Tζώρτζογλου: «Ν’ αναλάβουν τις ευθύνες τους»

Ποδόσφαιρο
Tζώρτζογλου: «Ν’ αναλάβουν τις ευθύνες τους»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα σκληρή απάντηση από τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ για το φιάσκο του Παγκρητίου Σταδίου

Τα δύο χαμένα παιχνίδια της Εθνικής στο Παγκρήτιο Στάδιο αποτέλεσαν πρώτο θέμα συζήτησης στην χθεσινή κλήρωση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, με τους παράγοντες να συζητούν με τα στελέχη της Ένωσης και να εκφράζεται η δυσαρέσκεια για τις εξελίξεις.

Ωστόσο, στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Νίκος Τζώρτζογλου έδωσε νέα σκληρή απάντηση για το θέμα του Παγκρητίου αλλά και για τον αντιδήμαρχο κ. Βαρδαβά που έκανε λόγο για «μικροπολιτική της ΕΠΣΗ».

Ο κ. Τζώρτζογλου είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία που χάθηκε αυτά τα δύο παιχνίδια με Ιταλία και Αρμενία. Είναι τεράστια η ζημιά για το Ηράκλειο και θα ήθελα τουλάχιστον αυτοί οι διάφοροι που βγαίνουν και κατηγορούν εμένα ή τους συνεργάτες μου στην ΕΠΣΗ, ότι φταίμε εμείς ή ότι φταίει η ΕΠΟ, να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Και μιλάω καθαρά για τον αντιδήμαρχο της πόλης του Ηρακλείου, ο οποίος είναι και ο ιδιοκτήτης του Παγκρητίου Σταδίου, τον κ. Βαρδαβά που βγαίνει και κάνει δηλώσεις, υπονοώντας πολιτικά παιχνίδια και πολιτικές σκοπιμότητες. Εγώ προσωπικά δεν είμαι πολιτικός. Το αν γίνω αργότερα δεν το ξέρουμε. Πάντως στα 30 χρόνια που υπηρετώ τον αθλητισμό, τον υπηρετώ με μεγάλο κόστος , προσφέροντας και πληρώνοντας αρκετά χρήματα απ’ την τσέπη μου, και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και στην ομάδα του Εργοτέλη την οποία υπηρέτησα για 18 χρόνια. Άρα πολιτικά παιχνίδια παίζουν άλλοι και άλλοι είναι εκείνοι που είναι γεννημένοι πολιτικοί, από κούνια πολιτικοί όπως λέμε, όπως είναι ο κ. Βαρδαβάς τον οποίο κατά βάθος εκτιμώ.

Αυτός που φταίει για αυτή την απώλεια τον αγώνων, να πάρει την ευθύνη και να πει εγώ αυτό, άνθρωπος είναι, μπορεί να έκανε λάθη, μπορεί οι προθεσμίες να ήταν στενές, που ωστόσο δεν τις θεωρούμε στενές γιατί 4,5 χρόνια ο Εργοτέλης παίζει σε ξεσκέπαστο γήπεδο. Τώρα κατάλαβε ότι πρέπει να το σκεπάσουμε;

Είναι ένα θέμα που πονάει και μας πονάει άλλους. Δεν αμφιβάλω ότι πονάει και την ίδια την δημοτική Αρχή, γιατί πιστεύω ότι και ο δήμαρχος είχε αγαθές προθέσεις, δεν μπορώ να πω το αντίθετο, δυστυχώς όμως αποδεικνύεται εκ των υστέρων ότι τους ανθρώπους που εμπιστεύτηκε ήταν ανίκανοι να φέρουν σε πέρας αυτό που εμείς τους δώσαμε έτοιμο στο πιάτο».

«Έλεγε όλα καλά»

Βαρύτητα όμως έχουν και οι τοποθετήσεις του αντιπροέδρου της ΕΠΣΗ κ. Γιώργου-Πλούταρχου Κουτεντάκης σχετικά με το Παγκρήτιο, καθώς ήταν στην επιτροπή συντονισμού για την Εθνική και ήταν σε συνεχή επικοινωνία με τον κ. Βαρδαβά. Ο Μεσαρίτης παράγοντας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» της ΚΡΗΤΗ TV και όταν ρωτήθηκε για το πώς φτάσαμε στις αρνητικές εξελίξεις απάντησε: «Πάντα στην επικοινωνία μας ο κ. Βαρδαβάς ήταν καθησυχαστικός και έλεγε όλα καλά. Όταν τις τελευταίες ημέρες τον ρώτησα αν κινδυνεύουμε να χάσουμε τα πρώτα παιχνίδια, απάντησε ότι αυτό δεν ισχύει και ότι προχωρούν τα έργα. Τελικά είδαμε όλοι τα αποτελέσματα…»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News