Διπλή αποστολή Εργοτέλη με αφετηρία την Τρίπολη

Ποδόσφαιρο
Διπλή αποστολή Εργοτέλη με αφετηρία την Τρίπολη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια "γεμάτη" αγωνιστικά εβδομάδα έχει μπροστά του ο Εργοτέλης, που καλείται να ανταποκριθεί στο "βαρύ" πρόγραμμα

Η αρχή για τον Εργοτέλη γίνεται σήμερα (17:15, Cosmote Sport 2) με τη ρεβάνς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο Ελλάδας, ενώ το Σάββατο θα ακολουθήσει ο αγώνας πρωταθλήματος με τα Τρίκαλα.

Πρόκειται για δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις, που αναγκάζουν την ομάδα του Ηρακλείου να αποχωρήσει από τη... βάση της για τις επόμενες έξι μέρες.

Σε ό,τι αφορά τον σημερινό επαναληπτικό της ήττας με 0-1 από τον Αστέρα Τρίπολης, οι "κιτρινόμαυροι" θέλουν να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί.

Η "ζυγαριά" έχει γείρει υπέρ των Αρκάδων, όμως ο Νίκκι Παπαβασιλείου περιμένει από τους παίκτες να κάνουν την προσπάθειά τους. Στο... απουσιολόγιο είναι μόνο ο τραυματίας Μαζουλουξής, ενώ ο Νίκκι Παπαβασιλείου επέλεξε 21 ποδοσφαιριστές για την αποστολή.

Πρόκειται για τους Κατσιμήτρο, Καλογεράκη, Μπάτζιο, Μπουρσέλη, Κατσούρι, Μπουτσάκη, Μπρους, Κοιλιάρα, Προβιδάκη, Έφορντ, Ιατρούδη, Γροντή, Σταθόπουλο, Κουατένγκ, Χατζηδίμπα, Μανουσάκη, Τσέλιο, Οικονόμου, Μπαχανάκ, Ροβίθη και Καπνίδη.

Ο Εργοτέλης, μετά τον αγώνα, θα παραμείνει στην Τρίπολη και αύριο Πέμπτη θα αναχωρήσει για τα Τρίκαλα, όπου θα συνεχιστεί η προετοιμασία για το σαββατιάτικο ματς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News