Εντυπωσιακή πρόκριση της ΑΕΚ στα ημιτελικά!

Ποδόσφαιρο
Εντυπωσιακή πρόκριση της ΑΕΚ στα ημιτελικά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ένωση έκανε ένα από τα καλύτερα φετινά της παιχνίδια και νικώντας 3-0 τον Ατρόμητο έστειλε μήνυμα… κούπας στη διοργάνωση!

Κανένα περιθώριο αμφισβήτησης δεν άφησε στην αποψινή ρεβάνς η ΑΕΚ στον Ατρόμητο και τον… ισοπέδωσε με 3-0, έχοντας και τρία δοκάρια και έτσι με εντυπωσιακό τρόπο και πλούσιο θέαμα πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά την επικράτηση με 0-1 στο Περιστέρι, η Ένωση έκανε ένα από τα καλύτερα φετινά της παιχνίδια και έστειλε μήνυμα… κούπας στη διοργάνωση!

Με τον Πόνσε να «πυροβολεί» ξανά με υπέροχο γκολ στο 11', τον Μάνταλο να σκοράρει δυο φορές (51'-71') και τον Λιβάγια να μοιράζει δυο ασίστ, οι «κιτρινόμαυροι» χόρτασαν τον κόσμο τους με τρία γκολ και άλλα τόσα δοκάρια!

Λίγοι οι Περιστεριώτες, υπέκυψαν στην ανωτερότητα της «Ένωσης» και έφυγαν με σκυμμένο κεφάλι για 10η φορά σε ισάριθμες συναντήσεις μαζί της στη διοργάνωση.

AΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο, Τσόσιτς (81' Σβάρνας), Οικονόμου, Μπακάκης, Σιμόες (75' Κρίστιστιτς), Αλέφ, Μπακασέτας, Μάνταλος, Λιβάγια (84' Μπογιέ), Πόνσε.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Θεοδωράκης, Σάκιτς, Χατζηισαΐας (46' Κατράνης), Καρασαλίδης (73' Στρούγγης), Ρισβάνης, Μπρούνο, Μπουσουλάτζιτς, Βασιλακάκης, Ενσικουλού, Ουάρντα (75' Μανούσος), Κουλούρης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News