Ποδόσφαιρο

Δεκατρείς παίκτες από την ΕΠΣΗ στην Προεπιλογή της Εθνικής Παίδων

Οι προπονήσεις για τις ομάδες Κ14 και Κ16 θα γίνουν την Πέμπτη 28/02 στο Παγκρήτιο Στάδιο

Στο Παγκρήτιο Στάδιο θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου οι προπονήσεις προεπιλογής της Εθνικής Παίδων για τις ηλικίες 2003-04 (Κ16) και 2005 (Κ14).

Οι προπονήσεις οργανώνονται από το τμήμα Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης σε συνεργασία με τις Εθνικές Ομάδες στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος ELITE YOUTH PLAYER DEVELOPMENT.

Οι κ.κ. Ζελενίτσας και Ελευθεριάδης έχουν καλέσει ποδοσφαιριστές απ’ όλη την Κρήτη ενώ από την ΕΠΣ Ηρακλείου έγινε γνωστό ότι 13 ποδοσφαιριστές από ομάδες της κλήθηκαν να δώσουν το παρών. Συγκεκριμένα, στην προπόνηση της Κ14 θα συμμετέχουν οι Παναγιώτης Κοντάκης, Αντώνης Σαντοριναίος από τον ΠΟΑ, Μενέλαος Καρανδινός από το Λίντο, Ντάνιελ Ντίσα και Πέτρος Διβάνης από τον Εργοτέλη και Σπυρίδων Ζαχαριουδάκης από τον ΑΟ Τυμπακίου. Οι παίκτες της Κ14 θα πρέπει να βρίσκονται στις 13:00 στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Όσον αφορά την Κ16 προσκλήθηκαν οι: Σπυριδάκης Μιχάλης (Κ17 ΟΦΗ), Βασιλάκης Ηρακλής (Κεραυνός), Ζηδιανάκης Βαγγέλης, Μαρκατάτος Κων/νος (Λίντο), Ματαλιωτάκης Μύρων, Θεοδωράκης Κων/νος (Κανάρια), Γαλανάκης Γιώργος (Μαρτινέγκο). Οι παίκτες της Κ16 θα πρέπει να βρίσκονται στις 15:00 στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Όλοι οι παίκτες θα φέρουν μαζί τους την αθλητική εμφάνιση, ποδοσφαιρικά υποδήματα, καλαμίδες και ένα αντίγραφο της ταυτότητά τους ενώ θα τους δοθεί βεβαίωση δικαιολόγησης των απουσιών τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια