Ποδόσφαιρο

Η ΑΕ Κατσαμπά φιλοξενήθηκε στα Σπάτα

Οι προπονητές της Ακαδημίας ΑΕΚ συμμετείχαν στο 2ο Κεντρικό Σεμινάριο των ομάδων που μετέχουν στο «ΑΕΚ FC Development Network».

Στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ ΑΕΚ, στα Σπάτα, βρέθηκαν πριν από λίγες ημέρες, οι προπονητές της ακαδημίας ποδοσφαίρου της ΑΕ Κατσαμπά, οι οποίοι συμμετείχαν στο 2ο Κεντρικό Σεμινάριο των ομάδων που μετέχουν στο «ΑΕΚ FC Development Network».

Ο επικεφαλής του προπονητικού επιτελείου Γιάννης Ευαγγελόπουλος, μαζί με τους προπονητές Νίκο Καζάκο, Νίκο Βενέρη και Νίκο Μαστορίδη, αποτέλεσαν την «αντιπροσωπεία» της ακαδημίας μας στο σεμινάριο, το οποίο αποτελεί σημαντικό «εργαλείο», κάτι που αποδεικνύεται και από το γεγονός, πως σύσσωμο το προπονητικό επιτελείο, έλαβε μέρος στο σεμινάριο.

Οι γνώσεις και οι εμπειρίες που αποκόμισαν από το σεμινάριο, είναι ιδιαίτερα σημαντικές για τη λειτουργία της ακαδημίας μας σε αγωνιστικό αλλά και οργανωτικό επίπεδο.

Τα στελέχη της ακαδημίας της ΑΕ Κατσαμπά και η Επιτροπή ακαδημίας, ευχαριστούν δημόσια τη διοίκηση του «AEK FC Development Network» και ιδιαιτέρως τους κ.κ. Παπαποστόλου-Σίσκο για την άψογη φιλοξενία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια