«Μήνυμα»... προσγείωσης από τον Μηνά Πίτσο στον Γιούχτα για τη συνέχεια

Ποδόσφαιρο
«Μήνυμα»... προσγείωσης από τον Μηνά Πίτσο στον Γιούχτα για τη συνέχεια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιούχτας συνεχίζει με πατημένο το... γκάζι στον 5ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής και έχει μειώσει στον ένα βαθμό τη διαφορά από τον πρώτο Εθνικό.

Η ομάδα των Αρχανών δικαιούται, με βάση την απόδοσή της, να έχει υψηλές βλέψεις, με τον Μηνά Πίτσο να εύχεται ανάλογη συνέχεια.

Ο έμπειρος τεχνικός των “πρασίνων” ήταν ικανοποιημένος μετά τη νίκη επί της Προοδευτικής, ενώ έστειλε και μήνυμα... προσγείωσης.

«Οι ποδοσφαιριστές έχουν φέρει την ομάδα σε τέτοιο σημείο, που δεν το πίστευε κανείς. Μακάρι να συνεχίσουμε με αυτή την ανοδική πορεία. Προχωράμε με δουλειά, ώστε να αντιμετωπίσουμε και τις δύσκολες ομάδες που ακολουθούν στο πρόγραμμά μας», υπογράμμισε ο 47χρονος προπονητής και πρόσθεσε: «Θέλουμε η ομάδα να προχωράει σεμνά και ταπεινά. Ο στόχος κάθε Κυριακή είναι η νίκη και στο τέλος θα κάνουμε... ταμείο. Αρχικός στόχος της σεζόν ήταν η παραμονή και μετά τους τρεις βαθμούς κόντρα στην Προοδευτική, θεωρώ ότι κατά 95% τον έχουμε πετύχει. Μακάρι να έχει η ομάδα αυτή τη σταθερότητα, την ταπεινότητα και τη σοβαρότητα που δείχνει. Εύχομαι να συνεχίσουμε να τη βλέπουμε ψηλά, όπως και ο φίλαθλος κόσμος των Αρχανών, που πραγματικά είναι για μας φέτος ο 12ος παίκτης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News