Ποδόσφαιρο

ΓΣ Εργοτέλης: «Όποια συμπεριφορά παρεκκλίνει της φιλοσοφίας μας είναι μη ανεκτή»

Η διοίκηση του ΓΣ Εργοτέλη εξέδωσε ανακοίνωση για όσα συνέβησαν στον αγώνα της γυναικείας ομάδα με τα Τρίκαλα, τονίζοντας ότι η υπόθεση θα διερευνηθεί.

Ο σύλλογος της Θεσσαλίας εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία υποστηρίζει ότι οι παίκτριες του δέχθηκαν επίθεση και ξυλοδαρμό στην είσοδο του Μαρτινέγκο από παίκτριες του Εργοτέλη, σε συνέχεια της έντασης που υπήρξε στον αγωνιστικό χώρο.

Από την πλευρά τους, οι «κιτρινόμαυροι» τονίζουν ότι θα ερευνήσουν τα δεδομένα, προσθέτοντας ότι συμπεριφορές που παρεκκλίνουν της φιλοσοφίας είναι μη ανεκτές.

Αναλυτικά: «Το Διοικητικό Συμβούλιο και προσωπικά ο Πρόεδρος Γιώργος Στειακάκης θα επιληφθούν άμεσα και θα διερευνήσουν τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στον ποδοσφαιρικό αγώνα Γυναικών μεταξύ των ομάδων ΕΡΓΟΤΕΛΗ-Τρικάλων για το πρωτάθλημα Α’ Εθνικής κατηγορίας στο γήπεδο «Ν. Καζαντζάκης» την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019.

Οποιαδήποτε συμπεριφορά παρεκκλίνει από τη φιλοσοφία του ΕΡΓΟΤΕΛΗ, από όπου και αν προέρχεται, είναι απαράδεκτη, καταδικαστέα και μη ανεκτή. Έχουμε αποδείξει ότι είμαστε η πιο φιλόξενη ίσως ομάδα στην Ελλάδα και αυτή την κατάκτηση θα τη διατηρήσουμε πάση θυσία.

Οι ανακοινώσεις αντιπαλότητας δεν ωφελούν, διότι κρούουν θύρες ανοικτές, τουλάχιστον για εμάς. Ελπίζω οι αρμόδιοι της φίλης ομάδας των Τρικάλων να προβληματιστούν και εκείνοι».

Σχόλια