Το… δεύτερο πιάτο του Κυπέλλου Ελλάδας

Ποδόσφαιρο
Το… δεύτερο πιάτο του Κυπέλλου Ελλάδας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εργοτέλης-Αστέρας Τρ. και Ατρόμητος-ΑΕΚ στο πρόγραμμα

Σήμερα σερβίρεται το δεύτερο... πιάτο των πρώτων αγώνων για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, με τις αναμετρήσειςΕργοτέλης-Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος-ΑΕΚ.

Το ματς που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι αυτό ανάμεσα στον Ατρόμητο και την ΑΕΚ στις 19.30 στο Περιστέρι.

Οι γηπεδούχοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους ώστε να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης, με τον Νταμίρ Κάναντι να επιλέγει να ξεκουράσει τους Μέγιερι και Ούμπιντες, ενώ αντίθετα στην αποστολή επέστρεψε ο Μπουσούλατζιτς.

Απόντες είναι και οι τραυματίες Βασιλακάκης, Κιβρακίδης και Ουγκράι.

Στον αντίποδα, με τον Μανόλο Χιμένεθ να επιστρέφει στον πάγκο της, η ΑΕΚ θέλει με τη σειρά της ένα θετικό αποτέλεσμα. Στην αποστολή επέστρεψε ο Σιμόες που υπέγραψε νέο συμβόλαιο, ενώ εκτός είναι ο Μάνταλος που τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική και οι τραυματίες Κρίστιτσιτς, Μπακασέτας και Γαλανόπουλος οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Νωρίτερα, στις 17.00, ο Εργοτέλης φιλοξενεί στο Παγκρήτιο τον Αστέρα Τρίπολη. Η ομάδα του Ηρακλείου είναι η μοναδική της Football League που παραμένει στον θεσμό και θέλουν σίγουρα μια ακόμα καλή εμφάνιση. Στις επιλογές του Νίκκι Παπαβασιλείου βρίσκεται και ο... νέος Πάτρικ Μπαχανάκ. Οι Αρκάδες από την πλευρά τους ταξίδεψαν χωρίς τους Μουνάφο και Πασαλίδη, ενώ ανέτοιμος κρίθηκε ο Αραβίδης.

Αναλυτικά η εικόνα των α' αγώνων των προημιτελικών:

Τετάρτη (6/2)

Λαμία – Ολυμπιακός 3-3

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ 2-1

Πέμπτη (7/2)

17:00 Εργοτέλης – Αστέρας Τρίπολης

19:30 Ατρόμητος – ΑΕΚ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News