Τραπέζι Παπαδάκη σε Μπούση και Τζώρτζογλου!

Ποδόσφαιρο
Τραπέζι Παπαδάκη σε Μπούση και Τζώρτζογλου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια εκλεκτή ποδοσφαιρική παρέα συναντήθηκε σήμερα στο κέντρο του Ηρακλείου στο «50-50» και τα είπαν επί παντός επιστητού!

Ο πρόεδρος της Δαμάστας Αντώνης Παπαδάκης και ο αδερφός του Μιχάλης έκαναν το τραπέζι στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ Μιχάλη Μπούση και τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ Νίκο Τζώρτζογλου μέσα σε εξαιρετικό κλίμα! Μάλιστα αυτή ήταν η πρώτη φορά που τα έλεγαν τετ-α-τετ Μπούσης και Τζώρτζογλου και αντάλλαξαν απόψεις για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, με επίκεντρο της συζήτησης την πρόταση που έχει κάνει ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ για να πέσουν μόνο δύο ομάδες από τη Super League, ένα θέμα που απασχολεί βέβαια καίρια και τον ΟΦΗ.

Επίσης συζητήθηκε αρκετά το σχέδιο που έχει βάλει μπροστά ο Αντώνης Παπαδάκης για να δημιουργήσει αθλητικό κέντρο στη Δαμάστα και στο οποίο θα μπορούν να κάνουν προετοιμασία μεγάλα clubs του εξωτερικού.

Να τονιστεί ότι το τραπέζι με την άριστη φιλοξενία του ιδιοκτήτη του «50-50» Γιώργου Πολυχρονάκη, έγινε στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού αγώνα παλαιμάχων στις Αρχάνες που ήταν να παρακολουθήσουν μαζί οι τρεις παράγοντες, αλλά αναβλήθηκε λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News