Καταιγίδα από…. γκολ στη Λαμία, 3-3 με Ολυμπιακό

Ποδόσφαιρο
Καταιγίδα από…. γκολ στη Λαμία, 3-3 με Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βροχή από γκολ στην πρώτη αναμέτρηση για τους "8" του Κυπέλλου

Με ένα συναρπαστικό παιχνίδι άνοιξαν οι προημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδας στη Λαμία, εκεί όπου υπό καταρρακτώδη βροχή η Λαμία έβαλε… φρένο στον Ολυμπιακό, με το ματς να ολοκληρώνεται ισόπαλο 3-3.

Οι γηπεδούχοι έκαναν εξαιρετικό παιχνίδι την ώρα που οι «ερυθρόλευκοι» είχαν περισσότερο το μυαλό τους στο κρίσιμο ντέρμπι της Κυριακής στην Τούμπα.

Το 1-0 έκανε στο 9’ ο Τσούκαλος, σε ένα γκολ που φέρει ευθύνη ο Χουτεσιώτης ενώη απάντηση όμως από την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ήταν άμεση, με σκόρερ τον Ζιλ Ντίας στο 12’. Τελικά το α’ ημίχρονο ολοκληρώθηκε με σκορ 2-1 υπέρ της Λαμίας, καθώς στο 31’ ο Πίτι από αριστερά έβγαλε την μπαλιά, με τον Μπουχαλάκη να... στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Χουτεσιώτη, στην προσπάθεια του να διώξει.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για τον Ολυμπιακό στο 51’, σε μια φάση για την οποία ελέγχεται ο διαιτητής Σκουλάς. Ο Σολδάνο ισοφάρισε 2-2 όμως στο γύρισμα του Μασούρα φάνηκε ότι η μπάλα είχε περάσει εκτός τελικής γραμμής. Οι ερυθρόλευκοι στο 61’ έφτασαν στην ανατροπή με 2-3 χάρη σε γκολ του Χασάν αλλά η Λαμία δεν το έβαλε κάτω και στο 62’ ο Τσούκαλος διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Λαμία (Μάκης Χάβος): Σαράνοφ, Καρυπίδης, Πλιάτσικας, Ασούμπρε, Πίτι, Τομάς (66' Μπερτόλιο), Σκόνδρας, Βάντερσον, Τσούκαλος (72' Καραμάνος), Ασίγκμπα (46' Βασιλαντωνόπουλος), Μπουλούλης.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Χουτεσιώτης, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Ανδρούτσος, Μασούρας, Χασάν (66' Γκερέρο), Μεριά, Τσιμίκας, Μιράντα, Σολδάνο (89' Βοϊλης) και Ντίας (73' Κούτρης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News