Ανοιχτό «παράθυρο» για μία ακόμη μεταγραφή από τον Ηρόδοτο

Ποδόσφαιρο
Ανοιχτό «παράθυρο» για μία ακόμη μεταγραφή από τον Ηρόδοτο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η μεταγραφική περίοδος για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές ολοκληρώνεται στις 14 Φεβρουαρίου και στον Ηρόδοτο σκέφτονται να εκμεταλλευτούν αυτό το διάστημα.

Στην ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο για περαιτέρω ενίσχυση και κοιτάζουν με προσοχή κάποιες περιπτώσεις παικτών που έχουν προταθεί. Το… σαφάρι αφορά μεσοεπιθετικό ποδοσφαιριστή από την ξένη αγορά, ενώ τελική κίνηση θα γίνει με συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Ο προπονητής, Γιώργος Λυρώνης και οι διοικούντες θα προχωρήσουν, αν προκύψει μέσα από το σκάουτινγκ ο παίκτης που θα είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά.

Από κει και πέρα, σε αγωνιστικό επίπεδο η προσοχή είναι στραμμένη στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή την ερχόμενη Κυριακή. Οι «κυανόλευκοι» θέλουν να συνδυάσουν την επιστροφή στην έδρα τους με νίκη και ταυτόχρονα να ξεκινήσουν θετικά τον δεύτερο γύρο της Football League.

Οι Κονέ και Ζιώγας που προέρχονται από τραυματισμό, αναμένεται αυτή την εβδομάδα να ξεκινήσουν ατομικό πρόγραμμα. Όλα δείχνουν πάντως, ότι αμφότεροι δε θα είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι που έρχεται με τους Θεσσαλονικείς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News