Γέμισε το γήπεδο των Αρχανών για χατίρι της Μαρίνας!

Ποδόσφαιρο
Γέμισε το γήπεδο των Αρχανών για χατίρι της Μαρίνας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλη ανταπόκριση έτυχε η προσπάθεια του Γιούχτα για το 4χρονο κοριτσάκι

Ήταν πραγματικά συγκινητική η προσέλευση των φίλων του Γιούχτα αλλά και του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου στο γήπεδο των Αρχανών σήμερα στο παιχνίδι με την Παλαιόχωρα.

Όπως είχε ανακοινώσει η διοίκηση του Γιούχτα, όλα τα έσοδα από τις εισπράξεις των εισιτηρίων θα πήγαιναν στο 4χρονο κορίτσι από τις Αρχάνες για να νοσηλευτεί στο Μόναχο και να αποκατασταθεί το σοβαρό πρόβλημα υγείας του. Το ποσό που συγκεντρώθηκε στις Αρχάνες έφτασε κοντά στις 3.000 ευρώ!

Η κερκίδα ήταν κατάμεστη και οι Αρχάνες έστειλαν δυνατό κοινωνικό μήνυμα προσφοράς στο συνάνθρωπο, ενώ το παρών έδωσαν ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού της Περιφέρειας Νίκος Συριγωνάκης, ο πρόεδρος του ΕΚΗ Στέλιος Βοργιάς, παρακολουθώντας το παιχνίδι μαζί με τον πρόεδρο του Γιούχτα, Νίκο Μπουνάκη.

Μάλιστα άνθρωποι πολλών σωματείων του Ηρακλείου έδωσαν το παρών στις Αρχάνες για να συμβάλλουν και εκείνοι στην προσπάθεια για το μικρό κορίτσι, όπως για παράδειγμα ήταν εκεί οι άνθρωποι της Παλιανής 2008. Να τονίσουμε ότι ανάλογες πρωτοβουλίες πήραν σήμερα και τα σωματεία της Δαμάστας και του Ρούβα, προσφέροντας τα έσοδα και από τα δικά τους παιχνίδια γι' αυτό τον ιερό σκοπό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News