Ήττες από ΑΕΚ και Ολυμπιακό για την Κ17 και την Κ15 του ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Ήττες από ΑΕΚ και Ολυμπιακό για την Κ17 και την Κ15 του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν τα κατάφεραν να διεκδικήσουν κάτι οι ομάδες υποδομής σε παιχνίδια εκ προοιμίου δύσκολα...

Δυο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια σήμερα για τις ομάδες Κ17 και Κ15 του ΟΦΗ εκτός έδρας. Η πρώτη έχασε 4-1 από την ΑΕΚ και η δεύτερη 3-0 από τον Ολυμπιακό...

Η σχετική ενημέρωση από την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αναφέρει:

"Την ήττα με σκορ 4-1 γνώρισε η Κ17 του ΟΦΗ από την αντίστοιχη της ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομής Super League. 

Στο 16ο λεπτό, η ομάδα μας έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί, με το σουτ του Παπαδάκη να περνά ελάχιστα άουτ. Στο 20' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, με τον Παναγιωτόπουλο, μετά από συρτή σέντρα του Τσαρούχα, να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Μακατουνάκη για το 0-1. Δυο λεπτά αργότερα ο ίδιος σε τετ- α -τετ με τον γκολκίπερ της ομάδας μας έκανε το 0-2 για την ΑΕΚ. Στο 33' ο Μαχαίρας με ατομική ενέργεια προσπάθησε πετύχει ένα ακόμη γκολ για την ομάδα του, όμως ο Μακατουνάκης απέκρουσε. Δυο λεπτά αργότερα ο Παπαδάκης έφτασε κοντά στο 2-1, όταν έκανε το σουτ έξω από την περιοχή των γηπεδούχων, μπλόκαρε όμως ο γκολκίπερ των "κιτρινόμαυρων". Ο Παναγιωτόπουλος ήταν αυτός που στο 37ο λεπτό, εκμεταλλευόμενος το λάθος της άμυνας του ΟΦΗ, βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Μακατουνάκη και πέτυχε το τρίτο γκολ της ΑΕΚ στο ματς. Σε λιγότερο από ένα λεπτό μετά από λάθος της άμυνας του ΟΦΗ, έγινε και το 4-0, με σκόρερ τον Μαχαίρα.

Το μοναδικό γκολ του ΟΦΗ στο παιχνίδι πέτυχε στο 88' ο Μαμουλάκης, με ωραίο πλασέ, μετά από κάθετη πάσα του Σκέντζου. 

Κ17 ΟΦΗ: Μακατουνάκης, Μαραγκάκης, Γαιτάνης (54' Σκέντζος), Γκλεζάκος, Σαβουιδάκης, Φασαράκης (75' Σπυριδάκης), Στειακάκης (70' Πακιουφάκης), Νικηφόρος (78' Ροδίτης), Μαμουλάκης, Μπέκου (78' Τσαμπουράκης), Παπαδάκης

Η Κ15 του ΟΦΗ ηττήθηκε με σκορ 3-0 από την αντίστοιχη του Ολυμπιακού, για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομής Super League. 

Οι "ερυθρόλευκοι" άνοιξαν το σκορ στο 13ο λεπτό με τον Αρβανιτάκη να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Χωραϊτη. Στο 62' ο Αρβανιτάκης πέτυχε και δεύτερο προσωπικό του γκολ, διπλασιάζοντας το σκορ για τον Ολυμπιακό, ενώ στο 80' ο Κουτσογούλας διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Κ15 ΟΦΗ: Χωραϊτης, Χασουράκης, Χότζα, Βιτώρος (68' Ξυστράκης), Σπυριδάκης, Χαλκιαδάκης (75' Κουτάντος), Αμανάκης (60' Γιακουμάκης), Γκρίτζαλης, Σωμαράκης (72' Βαρβεράκης), Μαμουλάκης, Γεωργαλής (75' Χατζηκωνσταντίνου)"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News