Έβαλε πέντε γκολ η ΑΕΚ στον ΑΟΧ/Κισσαμικό

Ποδόσφαιρο
Έβαλε πέντε γκολ η ΑΕΚ στον ΑΟΧ/Κισσαμικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ισοπαλία του πρώτου αγώνα στα Περιβόλια υποχρέωσε την ΑΕΚ να δει με σοβαρότητα την σημερινή ρεβάνς με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό στο ΟΑΚΑ.

Έτσι, όχι απλά πήρε την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας αλλά το έκανε και με εμφατικό τρόπο επικρατώντας με 5-0.

Ο Γκάλο με φαουλάρα άνοιξε το σκορ (20’) για τους «κιτρινόμαυρους», για να γίνει λίγο αργότερα (28’) δημιουργός και τον Κρίστισιτς να σκοράρει στο ντεμπούτο του στην ενδεκάδα της Ένωσης! Ο Μάνταλος με πέναλτι έγραψε το 3-0 στο 56’, για να έρθει ο Λιβάγια από τον πάγκο και να σκοράρει δις (78’, 82’) για το τελικό 5-0.

Πολύ καλή η εικόνα των φιλοξενούμενων στο πρώτο μέρος, είχαν τις ευκαιρίες τους και θα μπορούσαν να πετύχουν ένα γκολ με Χαλκιαδάκη και Ρίσκι. Ωστόσο, κατέρρευσαν στο δεύτερο ημίχρονο και αποχαιρετούν την διοργάνωση με μια βαριά ήττα!

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Τσιντώτας, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Γκάλο, Άλεφ, Κρίστισιτς (70’ Μπότος), Μάνταλος, Μπακάκης, Μπογέ (74’ Κλωναρίδης), Πόνσε (58’ Λιβάγια).

AOX/Κισσαμικός (Αλέκος Βοσνιάδης): Παπαδόπουλος, Τόλι, Ζιούλης, Φαζός, Καραγεώργης, Γκίνι, Τεγούσης, Σάλιακας (72’ Κάσσος), Σιμόν, Χαλκιαδάκης (78’ Αρναρέλλης), Ρίσκι (63’ Καραγιάννης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News