Γραμμένος: «Έδρα της Εθνικής το Παγκρήτιο για την επόμενη 4ετία»

Ποδόσφαιρο
Γραμμένος: «Έδρα της Εθνικής το Παγκρήτιο για την επόμενη 4ετία»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τη συνάντηση του Βαγγέλη Γραμμένου με τους φορείς του Δήμου Ηρακλείου και της Περιφέρειας Κρήτης, είναι πλέον γεγονός με κάθε επισημότητα ότι η Εθνική ομάδα θα έχει έδρα το Παγκρήτιο Στάδιο.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας στις δηλώσεις του μετά τη συζήτηση με το Δήμαρχο Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινό και τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη επιβεβαίωσε την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

«Το Παγκρήτιο θα είναι η νέα έδρα για τα επόμενα 4 χρόνια και είμαστε όλοι χαρούμενοι για αυτό. Το Στάδιο θα φορέσει τα γιορτινά του για το πρώτο επίσημο ματς τον προσεχή Ιούνιο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Γραμμένος.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου επισήμανε ότι ο ποδοσφαιρικός φορέας της πόλης θα είναι απόλυτα έτοιμος για τα παιχνίδια με Ιταλία και Αρμενία, προσθέτοντας ότι ο κόσμος της Κρήτης θα είναι ο 12ος παίκτης για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Τα πρώτα ματς της Εθνικής στο Παγκρήτιο θα είναι αυτά με Ιταλία (8/6) και Αρμενία (11/6) για την 3η και 4η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News