Σε καλό κλίμα η συνάντηση Γραμμένου με Δήμο Ηρακλείου και Περιφέρεια

Ποδόσφαιρο
Σε καλό κλίμα η συνάντηση Γραμμένου με Δήμο Ηρακλείου και Περιφέρεια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος βρίσκεται από χθες στο Ηράκλειο και σήμερα είχε συναντήσεις με τους θεσμικούς φορείς του Ηρακλείου και της Κρήτης.

Μοναδικό θέμα στην ατζέντα οι κινήσεις που απαιτούνται για το Παγκρήτιο Στάδιο, ώστε να «κλειδώσει» η έλευση της Εθνικής για τα προκριματικά του Euro.

Συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ, Νίκο ΤΖώρτζογλου και τον αντιπρόεδρο, Πλούταρχο Κουτεντάκη, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη και το Δήμαρχο Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινό. Επίσης, το παρών έδωσε ο Περιφερειακός σύμβουλος εντεταλμένος για θέματα αθλητισμού, Νίκος Συριγωνάκης.

Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και αναλύθηκαν διεξοδικά τα δεδομένα, μέσα από συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για τις παρεμβάσεις που χρειάζεται να γίνουν. Ένα τεχνικό ζήτημα που προέκυψε με το σκέπαστρο στη θύρα 1 του Παγκρητίου, δεν πρόκειται να αποτελέσει εμπόδιο.

Έτσι, αναμένεται πλέον να δρομολογηθούν οι οριστικές εξελίξεις, ώστε να «κλείσει» και τυπικά το θέμα της παρουσίας της Εθνικής στο Ηράκλειο για τα σπουδαία παιχνίδια που έρχονται.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News