ΠΟΑ: Η φανέλα μας επιβάλει να φύγουμε νικητές!

Ποδόσφαιρο
ΠΟΑ: Η φανέλα μας επιβάλει να φύγουμε νικητές!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοίνωση με πολλά μηνύματα από την ομάδα του προσφυγικού προαστίου...

Ο ΠΟΑ υποδέχεται αύριο (χωρίς Πετράκη και Καμπόσο) τον ΟΦ Ιεράπετρας με τη σημερινή προπόνηση να γίνεται στην Τύλισο (φωτό).

Από την ομάδα του προσφυγικού προαστίου όμως υπήρξε και η σχετική ανακοίνωση:

"Αυτή την Κυριακή στις 15:00 στο Μαρτινέγκο ο ΠΟΑ δίνει ακόμη ένα σημαντικό παιχνίδι στο εφετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Απέναντι της μία ομάδα που προηγείται στο βαθμολογικό πίνακα του 5ου ομίλου και, αν μη τι άλλο, την τρέχουσα σεζόν έχει ξεχωρίσει με την αγωνιστική της παρουσία.

Ο λόγος για τον ΟΦΙεράπετρας, με τον οποίο το 0-0 του αγώνα στον πρώτο γύρο στη Νεάπολη έγραψε την ιστορία της μεταξύ μας αναμέτρησης. Την Κυριακή συναντιόμαστε ξανά σε ένα παιχνίδι-πρόκληση, αφού υποδεχόμαστε τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, την ομάδα που εφέτος στο κύπελλο Ελλάδας έκανε την μεγάλη έκπληξη με τον Παναθηναϊκό, κερδίζοντας με το σπαθί της τα εγκωμιαστικά σχόλια του Γιώργου Δώνη.

Εμείς θέλουμε τη νίκη και αυτή είναι ο στόχος μας. Είναι το σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής, είναι ένα τοπικό ντέρμπι και έτσι το αντιμετωπίζουμε. Η ιστορία της ομάδας μας και η βαριά της φανέλα επιβάλλουν να φύγουμε νικητές.

Θα είμαστε, όμως, αντίπαλοι μόνο στα 90 λεπτά. Πρωταρχικό μας μέλημα είναι η καλύτερη δυνατή φιλοξενία της αποστολής του ΟΦΙ και των φιλάθλων του που θα βρεθούν στο Μαρτινέγκο.

Στον ΠΟΑ εφέτος έχει αναγνωριστεί από όλους τους αντιπάλους η προσπάθεια που καταβάλλει σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι για να φιλοξενήσει όπως πρέπει κάθε αντίπαλο. Για εμάς ο ποδοσφαιρικός πολιτισμός και ο σεβασμός είναι τα στοιχεία που πρέπει να κυριαρχούν σε κάθε αγώνα.

Περιμένουμε την ομάδα του ΟΦΙεράπετρας για μία αναμέτρηση μέσα σε φίλαθλα πλαίσια. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, ας κερδίσει ο καλύτερος"...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News