Ο Εργοτέλης...έκανε τα πάντα για να χάσει (2-1) στο Καυτανζόγλειο

Ποδόσφαιρο
Ο Εργοτέλης...έκανε τα πάντα για να χάσει (2-1) στο Καυτανζόγλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ηρακλής εκμεταλλεύτηκε τα τραγικά λάθη των φιλοξενούμενων...

O Eργοτέλης εμφανίστηκε με τάσεις αυτοκτονίας σήμερα στο Καυτανζόγλειο με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 2-1 από τον Ηρακλή και να συνεχίσει τα αρνητικά αποτελέσματα στη Football League...

Η ομάδα του Ηρακλείου μπήκε καλά στο ματς αλλά από τραγικό λάθος του Μπάτζιου, στο 23ο λεπτό ο Ντούνης σημείωσε το 1-0.

Μάλιστα από νέο λάθος στο 32’, ο Περόνε σέντραρε και η προβολή του Χασομέρη σταμάτησε στο δοκάρι. Ο Εργοτέλης βρήκε το γκολ από μια στημένη φάση. Στο 43΄ο Μπουρσέλης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μαζουλουξής με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.

Το β΄μέρος ξεκίνησε με ισορροπία. Ο Ηρακλής είχε μια καλή ευκαιρία με τον Πασά στο 62΄και τελικά φτάσαμε στο 83΄όπου ο πολύτιμος Περόνε σκόραρε για τον Ηρακλή και διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Δυο λεπτά μετά ο Κουατένγκ είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, αλλά ο Βοσνιάδης τον «νίκησε» σε τετ α τετ και έτσι ήρθε άλλη μια ήττα για τον Εργοτέλη...

Ηρακλής (Μανουέλ Ρόκα): Βοσνιάδης, Κουτρομάνος, Πασάς, Γιαννίτσης, Ζιαμπάρης, Καζναφέρης, Κωστούλας, Κλέιτον (63’ Παναγιωτούδης), Χασομέρης (76’ Ρόβας), Ντούνης, Περόνε (86’ Πτηνόπουλος).

Εργοτέλης (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Βουτσάς (65’ Οικονόμου), Μπουρσέλης (58’ Γροντής), Μαζουλούξης, Μπάτζιος, Μπρους, Μπουτσάκης (36’ Λαμπάκης), Τσέλιος, Κουατένγκ, Ιατρούδης, Έφορντ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News