Ο Ατρόμητος ισοφάρισε (2-2) στο τέλος τον Παναιτωλικό!

Ποδόσφαιρο
Ο Ατρόμητος ισοφάρισε (2-2) στο τέλος τον Παναιτωλικό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλο ματς και ακατάλληλο για... καρδιακούς στο Περιστέρι...
Μετά από ένα «χορταστικό» παιχνίδι, ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο όπου και σημειώθηκαν όλα τα γκολ, Ατρόμητος και Παναιτωλικός ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 2-2, στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. 

Η ομάδα των δυτικών προαστίων προηγήθηκε στο 50’, με το δεύτερο τέρμα του Ενσικουλού στο πρωτάθλημα, για να έρθει η ανατροπή από πλευράς Αγρινιωτών, με τα δύο πρώτα γκολ του Μανά στην Σούπερ Λίγκα, στο 69ο και στο 77ο λεπτό. Όμως, ο Μούγιακιτς που είχε μπει αλλαγή στο 78’, σκόραρε πέντε λεπτά μετά, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα!

Έτσι, ο Ατρόμητος έμεινε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 29 πόντους πλέον, την ώρα που ο Παναιτωλικός με τους 22 βαθμούς «έπιασε» στην πέμπτη τον Παναθηναϊκό. Με αμφότερους τιους σημερινούς αντιπάλους να έχουν ματς περισσότερο...

Ατρόμητος (4-3-2-1): Μέγερι, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαϊας (80’ Ούμπιδες), Γιαννούλης, Καρασαλίδης, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Ενσικουλού (78’ Κωτσόπουλος), Μπρούνο (78’ Μούγιακιτς), Κουλούρης. 

Παναιτωλικός (4-2-3-1): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μαλής, Άργκους (87’ Αμαράλ), Τσοκάνης, Λιάβας, Λουσέρο, Γουίλιαν (93' Γκούγκα), Μάζουρεκ (84’ Μιχάι), Μανά, Μοράρ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News