Ωραίο παιχνίδι στο... χιονισμένο AEL FC Arena

Ποδόσφαιρο
Ωραίο παιχνίδι στο... χιονισμένο AEL FC Arena

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Λάρισα νίκησε 3-2 τον Αστέρα Τρίπολης και πήρε μικρό προβάδισμα πρόκρισης

H Λάρισα έσπασε την κακή παράδοση και με τη νίκη 3-2 επί του Αστέρα Τρίπολης πήρε μικρό προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Το παιχνίδι μάλιστα έγινε σε χιονισμένο αγωνιστικό χώρο!

Η σαρωτική Λάρισα προηγήθηκε 2-0 με τους Ντέλετιτς 6’, Ζίζιτς 22’ και 3-1 αφού μετά την μείωση του Τσιλιανίδη στο 43’ με εκτέλεση φάουλ, ο Φατιόν έκανε το 3-1 στο φινάλε του ημιχρόνου. Πολύ καλύτερος ο Αστέρας στην επανάληψη, μείωσε με τακουνάκι του Μανιά στο 67’.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της ΑΕΛ επί του Αστέρα για όλες τις διοργανώσεις, μετά από 11 ματς που οι Λαρισαίοι δεν μπορούσαν να πάρουν νικηφόρο αποτέλεσμα. Σοβαρό λάθος του Σίπκα στο 1-0 που κόβει τον Ντέλετιτς με ανύπαρκτο οφσάιντ σε τετ-α-τετ στο 18'. Δύσκολη, αλλά είναι σωστή η απόφαση για το πέναλτι στο 45' υπέρ της ΑΕΛ.

ΑΕΛ: Kρίστινσον, Καρανίκας, Ζίζιτς, Γκοϊκοβιτς, Γιακιμόφσκι, Φατιόν, Σεσέροβιτς (75’ Μπαργκάν), Ντέλετιτς, Νούσιος (61’ Νούνιτς), Σικάβκα (80’ Πίτι), Μιλοσάβλιεβιτς

Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Βαλιέντε, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τσιλιανίδης (82’ Ρόλε), Φερνάντες (67’ Δουβίκας), Μανιάς

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News