Με το… ενάμισι πόδι στην επόμενη φάση ο Ατρόμητος, 0-3 τον Απόλλωνα Σμ.

Ποδόσφαιρο
Με το… ενάμισι πόδι στην επόμενη φάση ο Ατρόμητος, 0-3 τον Απόλλωνα Σμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ατρόμητος «τσέκαρε» το… εισιτήριο της πρόκρισης ουσιαστικά από σήμερα, επικρατώντας 0-3 του Απόλλωνα Σμύρνης στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Περιστεριώτες ήταν ο Ευθύμης Κουλούρης, που πέτυχε χατ-τρικ και μετέτρεψε τον επαναληπτικό σε τυπική διαδικασία.

Ο Απόλλων Σμύρνης μπήκε ελαφρά καλύτερα στην αναμέτρηση, αλλά από το 10' και μετά οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα κι άρχισαν να απειλούν. Το πρώτο μέρος δεν είχε πολλές καλές στιγμές, με τον Ατρόμητο να αξιώνει την δεύτερη που βρήκε.

Πρώτα στο 12', ο Μάντσον πέρασε ωραία για τον Κουλούρη αυτός άφησε έξυπνα για τον ξεμαρκάριστο Μούγιακιτς, το πλασέ του οποίου έσωσε ο Βάσιτς. Η επόμενη φάση ήταν και το γκολ για τους Περιστεριώτες. Στο 25', ο Μούγιακιτς βρήκε τον Μάντσον, ο Κονέ στην προσπάθειά του να κόψει σήκωσε πολύ ψηλά το πόδι του, βρήκε τον Βραζιλιάνο και ο διαιτητής έδειξε πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κουλούρης, που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Από εκεί και πέρα, το μόνο που είχαμε ήταν ένα σουτ του Ακόστα έξω από την περιοχή που μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Θεοδωράκης.

Ο ρυθμός στην επανάληψη ήταν χαμηλός, με τον Ατρόμητο να βρίσκει γκολ στις δύο φάσεις που δημιούργησε μα τον Κουλούρη να σημειώνει χατ τρικ! Αρχικά, στο 63' ο Έλληνας φορ βρήκε τον Μπρούνο, εκείνος τον Ενσικουλού που πλάσαρε, ο Βάσιτς έσωσε, η μπάλα έφτασε στον Κουλούρη που σούταρε για το 0-2.

Ίδιος εκτελεστής και για το 0-3 του Ατρόμητου 8 λεπτά αργότερα... Μετά από πανέμορφη βαθιά μπαλιά του Μάντσον, ο Κουλούρης στη κίνηση με λόμπα κρέμασε τον Βάσιτς για το 0-3 σημειώνοντας παράλληλα και χατ τρικ.

Ο Κουλούρης έφτασε κοντά και στο τέταρτο προσωπικό του τέρμα, όταν στο 83' με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα ελάχιστα έξω. Οι δύο ομάδες, ωστόσο, με εξαίρεση την φάση αυτή δεν έκαναν τίποτα άλλο από το 0-3 κι έπειτα έχοντας το μυαλό τους στα παιχνίδια με ΑΕΛ και Παναιτωλικό το ερχόμενο Σάββατο για την Σούπερ Λιγκ. Ο Ατρόμητος, με το εύκολο 0-3 στη Ριζούπολη, περιμένει απλά την ρεβάνς για να σφραγίσει το εισιτήριο για την φάση των «8» μιας και ο Απόλλων χρειάζεται ένα πραγματικό θαύμα για να γυρίσει την κατάσταση.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Βάσιτς, Στάθης, Ναδάλες, Τζανετόπουλος, Λούκιτς, Γκίνο, Τριάδης (46’ Ναζλίδης), Ντ' Ούρσο (69’ Κοντοές), Μπεντινέλι, Κονέ (62’ Ντεφεντερίκο), Ακόστα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Θεοδωράκης, Σάκιτς (66’ Γιαννούλης), Ούμπιδες, Χατζηισαΐας, Νάτσος, Καρασαλίδης, Μάντσον (76’ Ρισβάνης), Κουλούρης, Μπρούνο, Μούγιακιτς (58’ Ενσικουλού), Κιβρακίδης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News