Ταυτοποιήθηκε ο 46χρονος για τον ξυλοδαρμό Τζήλου

Ποδόσφαιρο
Ταυτοποιήθηκε ο 46χρονος για τον ξυλοδαρμό Τζήλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόκειται για τον Δ.Μ., ο οποίος νοίκιασε με τα στοιχεία της ταυτότητάς του το λευκό αυτοκίνητο, μάρκας Polo, στο οποίο επέβαιναν οι τρεις δράστες του ξυλοδαρμού

Άλλη μια σημαντική εξέλιξη προέκυψε στην υπόθεση του ξυλοδαρμού του διαιτητή Θανάση Τζήλου, και όπως όλα δείχνουν, επίκεινται συλλήψεις.

Σύμφωνα με νέα στοιχεία που αποκάλυψε το dikisports.blogspot.com, η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας ταυτοποίησε τα στοιχεία του 46χρονου Έλληνα με το ποινικό παρελθόν που εμπλέκεται στην υπόθεση.

Πρόκειται για τον Δ.Μ., ο οποίος νοίκιασε με τα στοιχεία της ταυτότητάς του το λευκό αυτοκίνητο, μάρκας Polo, στο οποίο επέβαιναν οι τρεις δράστες του ξυλοδαρμού Τζήλου. Ο 46χρονος προ ετών είχε καταδικαστεί για κακούργημα και αφέθηκε ελεύθερος με αναστολή της ποινής του.

Με το λευκό Polo οι τρεις δράστες έφτασαν στη θεσσαλική πόλη λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 18ης Δεκεμβρίου, και αφού περίμεναν εκεί τη νύχτα, το πρωί της επομένης είχαν επιτεθεί στον διαιτητή.  Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στο ίδιο αυτοκίνητο και κατευθύνθηκαν στην εθνική οδό όπου τους «συνέλαβαν» οι κάμερες ασφαλείας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News