Νίκησε η ανθρωπιά στο τουρνουά της Δαμάστας «Μια αγκαλιά για τα παιδιά»

Ποδόσφαιρο
Νίκησε η ανθρωπιά στο τουρνουά της Δαμάστας «Μια αγκαλιά για τα παιδιά»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μήνυμα αγάπης, ανθρωπιάς και αλληλεγγύης στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης». Το τουρνουά «Μια αγκαλιά για τα παιδιά», που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη χρονιά με πρωτοβουλία της Δαμάστας, σκόρπισε χαμόγελα σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Με την συμμετοχή ακόμη του Γιούχτα και της ΕΠΣ Ηρακλείου (με την παρουσία της Μικτής Νέων), στέφθηκε με επιτυχία ένα τουρνουά, που στόχος των ανθρώπων της Δαμάστας είναι να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια.

Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, λόγω της παγωνιάς, το «Γεντί Κουλέ» γέμισε ζεστασιά και αγάπη, αφού πολύς κόσμος του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου έδωσε το παρών. Συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, που θα δοθούν σε ιδρύματα και άπορους.

Ο πρόεδρος της Δαμάστας, Αντώνης Παπαδάκης και οι συνεργάτες του είχαν φροντίσει να υπάρχει γιορτινή ατμόσφαιρα. Οι ποδοσφαιριστές των ομάδων βγήκαν όλοι μαζί στον αγωνιστικό χώρο και αγκαλιάστηκαν στο κέντρο του γηπέδου, στέλνοντας ένα όμορφο «μήνυμα». Τα κορίτσια της γυναικείας ομάδας του ΟΦΗ, άφησαν στον ουρανό μπαλόνια στα χρώματα των τριών ομάδων που συμμετείχαν στο τουρνουά.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου, του Γιούχτα Νίκος Μπουνάκης, της Δαμάστας Αντώνης Παπαδάκης και ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος χαιρέτησαν ένα προς ένα τους ποδοσφαιριστές. Μάλιστα, από την Δαμάστα υπήρχε ένα δώρο για τον καθένα και συγκεκριμένα μία κούπα με το λογότυπο της διοργάνωσης, ενώ απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στις τρεις ομάδες.

Ο Αντώνης Παπαδάκης ευχαρίστησε θερμά τον ΟΦΗ και τον μεγαλομέτοχο, Μιχάλη Μπούση, όπως και τη γυναικεία ομάδα, αλλά και την ακαδημία για την στήριξη.

Τέλος, στο αγωνιστικό μέρος για την ιστορία να αναφέρουμε ότι έγινε δύο φιλικοί αγώνες: Μικτή Νέων ΕΠΣΗ-Δαμάστα και Γιούχτας-Δαμάστα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News