Ο Ερυθρός Αστέρας...ανακοίνωσε Κρίστιτσιτς για την ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Ο Ερυθρός Αστέρας...ανακοίνωσε Κρίστιτσιτς για την ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Σέρβοι ήθελαν να τον κρατήσουν αλλά η Ένωση πλήρωσε τη ρήτρα...

Παίκτης της ΑΕΚ είναι ο Νέναντ Κρίστιτσιτς, με τον Ερυθρό Αστέρα να ανακοινώνει την οριστική αποχώρηση του ποδοσφαιριστή, που θα φορά την φανέλα της ΑΕΚ από την 1η Ιανουαρίου!

Η Ένωση έχοντας φτάσει σε συμφωνία με τον παίκτη για τριετές συμβόλαιο με 2 εκατομμύρια ευρώ αποδοχές (600, 650 και 750.000 αντίστοιχα για κάθε χρόνο συμβολαίου), επεδίωξε να τα βρει και με τον Ερυθρό Αστέρα για να τον κάνει από τώρα δικό της.

Αυτό έγινε, η ΑΕΚ δίνει 500.000 ευρώ στους Σέρβους και άλλα 300.000 στον Κρίστιτσιτς για το μισό χρόνο και φέρνει από τώρα τον παίκτη στην Ελλάδα. Την ίδια ώρα, ο Ερυθρός Αστέρας, αφού ενημερώνει επίσημα πως ο Νέναντ Κρίστιτσιτς δεν δέχτηκε να ανανεώσει το συμβόλαιο του, αποχαιρετά τον παίκτη και του εύχεται καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Που θα είναι βεβαίως η ΑΕΚ, έστω κι αν οι Σέρβοι δεν αναφέρουν το όνομα.

«Ο Ερυθρός Αστέρας εύχεται στον Νέναντ Κρστίτσιτς τα καλύτερα για τη συνέχεια της καριέρας του. Νένο σε ευχαριστούμε», τονίζει σε ανακοίνωση του ο Ερυθρός Αστέρας.

                                  Δεν ήθελαν να φύγει στον Αστέρα

Αποφασισμένοι να κρατήσουν τον Νέναντ Κρστίτσιτς -πριν την εμφάνιση της ΑΕΚ- ήταν στον Ερυθρό Αστέρα.

Πέρα από την ανακοίνωση με την οποία αποχαιρέτησε τον 28χρονο μέσο, ο σερβικός σύλλογος έκανε και ενημέρωση, μέσω της οποίας παραδέχεται ότι δεν μπορούσε να διατηρήσει τον παίκτη στο ρόστερ από τη στιγμή που αποφάσισε να μετακινηθεί στην πρωταθλήτρια Ελλάδας. 

«Ο Νέναντ Κρστίτσιτς εκμεταλλεύτηκε την ρήτρα των 500.000 και πηγαίνει στην ΑΕΚ. Ο Ερυθρός Αστέρας του πρότεινε ένα συμβόλαιο με ετήσιο μισθό 500.000 ευρώ καθαρά συν μπόνους. Είχε πρόταση από την ΑΕΚ, την οποία τώρα αποφάσισε να την αποδεχτεί. Θέλαμε ειλικρινά να μείνει και του ευχόμαστε τα καλύτερα για την καριέρα του», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News