Νικοπολίδης: «Η αρχή γίνεται από την Κρήτη για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο»

Ποδόσφαιρο
Νικοπολίδης: «Η αρχή γίνεται από την Κρήτη για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Αντώνης Νικοπολίδης είναι παρών στην 1η Γιορτή Κρητικού Ποδοσφαίρου, όπως και ο Γιώργος Καραγκούνης

Ο πρωταθλητής Ευρώπης 2004 με την Εθνική μας ομάδα, μίλησε στο κεντρικό δελτίο της ΚΡΗΤΗ TV για τη λαμπερή εκδήλωση και τα «μηνύματα» που στέλνει για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο.

Αρχικά υπογράμμισε για την πρωτοβουλία της ΕΠΣ Ηρακλείου και των υπόλοιπων Ενώσεων της Κρήτης: «Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό, που όλες οι ΕΠΣ της Κρήτης θα βραβεύσουν τους καλύτερους. Είναι ωραίο να υπάρχουν τέτοιες εκδηλώσεις. Η επικοινωνία και η συνεργασία πρέπει να είναι  αφετηρία. Είναι όφελος για όλους, αν καταφέρουμε όλοι μαζί, όπως σήμερα να συνεργαστούμε με ένα σκοπό. Για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η αρχή γίνεται από την Κρήτη. Πρέπει σιγά-σιγά να δημιουργούν οι συνθήκες για την ανάπτυξη του ποδόσφαιρου».

Για τις δύσκολες στιγμές του ελληνικού ποδοσφαίρου επισήμανε: «Πάντα υπάρχουν δύσκολες στιγμές, αλλά αυτές προβάλλονται. Υπάρχουν και καλές στιγμές, το ελληνικό ποδόσφαιρο μας έχει κάνει υπερήφανους. Αυτές πρέπει να εκμεταλλευτούμε. Να έρθει ο κόσμος στα γήπεδα, τα μικρά παιδιά κοντά στο άθλημα και να γίνουν βήματα προόδου».

Τέλος, αναφέρθηκε και στα παιχνίδια της Εθνικής για τα προκριματικά του Euro 2020, που θα γίνουν στο Παγκρήτιο Στάδιο: «Η Εθνική χρειάζεται την συμπαράσταση του κόσμου. Οι άνθρωποι της Κρήτης ήταν πάντα ζεστοί απέναντι στην Εθνική ομάδα. Υπάρχει αγάπη. Εμείς το είχαμε αντιληφθεί. Πάντα ήταν γεμάτο το γήπεδο, με παλμό, πάθος και αγάπη. Πιστεύω ότι η Κρήτη θα σταθεί στο πλευρό της Εθνικής, ώστε σ’ αυτή τη δύσκολη καμπή να πετύχει το στόχο της».

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News