default-image

Στο "Γεντί Κουλέ" το φιλανθρωπικό τουρνουά της Δαμάστας

Ποδόσφαιρο
Στο "Γεντί Κουλέ" το φιλανθρωπικό τουρνουά της Δαμάστας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θερμές ευχαριστίες και ευγνωμοσύνη σε Μιχάλη Μπούση και ΠΑΕ ΟΦΗ

Μετά την αποπομπή του φιλικού της Δαμάστας από το Παγκρήτιο Στάδιο, βρέθηκε λύση και το παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα θα φιλοξενηθεί στο "Γεντί Κουλέ" την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου με την διοίκηση της ομάδας να απευθύνει θερμές ευχαριστίες στον Μιχάλη Μπούση και την ΠΑΕ ΟΦΗ για την παραχώρηση του γηπέδου. 

Ανλυτικά η σχετική ανακοίνωση: 

Ο Αθλητικός Όμιλος Δαμάστας ανακοινώνει την διεξαγωγή του φιλανθρωπικού τουρνουά «Μια Αγκαλιά για τα Παιδιά» στο κεντρικό γήπεδο ΟΦΗ «Γεντί Κουλέ» την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου και ώρα 19:30 με τη συμμετοχή του Γιούχτα και της Μικτής Ομάδας ΕΠΣΗ.

Μετά την ανάλγητη απόφαση της διοίκησης του Παγκρητίου Σταδίου για να αρνηθεί την διεξαγωγή του φιλανθρωπικού φιλικού στις εγκαταστάσεις, ο πρόεδρος κ. Αντώνης Παπαδάκης επικοινώνησε άμεσα με την ΠΑΕ ΟΦΗ, που με θέρμη άνοιξε την αγκαλιά της γι’ αυτή την δράση με ιερό σκοπό.

Ο πρόεδρος κ. Αντώνης Παπαδάκης και η διοίκηση της Δαμάστας εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ κ. Μιχάλη Μπούση, σε όλους τους συνεργάτες του και σε όλη την οικογένεια του ΟΦΗ για την ευαισθησία και το σεβασμό με τον οποίο υποδέχονται αυτή τη φιλανθρωπική δράση «Μια Αγκαλιά για τα Παιδιά».

Η ΠΑΕ ΟΦΗ επιβεβαιώνει το κοινωνικό της πρόσωπο και στηρίζει με όλη της την καρδιά την δράση «Μια Αγκαλιά για τα Παιδιά». Παράλληλα δείχνει το δρόμο σε αυτές τις δύσκολες ημέρες για την κοινωνία ότι υπάρχει ανθρωπιά, υπάρχει αγάπη, υπάρχει ευαισθησία.

Η οικογένεια της Δαμάστας εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στην ΠΑΕ ΟΦΗ για αυτή την στήριξή της. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να μοιράσουμε παιδικά χαμόγελα και να δώσουμε λίγο φως σε συνανθρώπους μας που έχουν την ανάγκη μας αυτές τις Άγιες Ημέρες.

Το ραντεβού όλων μας είναι την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου και ώρα 19:30 στο "Γεντί Κουλέ". Όλοι εκεί, για να ανοίξουμε «Μια Αγκαλιά για τα Παιδιά»…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News