Η Λαμία προκρίθηκε με τη διαφορά τερμάτων, 0-7 τον Απόλλων Λάρισας

Ποδόσφαιρο
Η Λαμία προκρίθηκε με τη διαφορά τερμάτων, 0-7 τον Απόλλων Λάρισας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε η Λαμία, με το εντυπωσιακό 0-7 κόντρα στον Απόλλων Λάρισας.

Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι πέτυχε όσα γκολ χρειαζόταν, προκειμένου να πάρει το… εισιτήριο με τη διαφορά τερμάτων.

Πριν την έναρξη του αγώνα οι πιθανότητες ήταν καταφανώς εις βάρος των Λαμιωτών, που με διαφορά τερμάτων -1 έπρεπε να βρεθούν στην καλύτερη περίπτωση στην ισοβαθμία πάνω από τον Βόλο του +4. Τελικά αυτό συνέβη και με το... παραπάνω, με τους παίκτες του Χάβου να «ξεμπουκώνουν» στο σκοράρισμα και να ισοπεδώνουν τον άτυχο Απόλλωνα Λάρισας με 0-7!

Ήδη από το 10’ οι Φθιωτοί βρήκαν τον τρόπο να «συνδεθούν» με την εστία του Μάντζαρη, με τον Ασίγκμπα να σκοράρει με κεφαλιά. Το 0-1 διατηρήθηκε ως το δεύτερο μέρος, όταν άρχισε η… καταιγίδα!

Η είδηση πως ο Βόλος έχανε από την ΑΕΚ με 1-3 και το γεγονός πως η αγωνιστική της Super League αναβλήθηκε άφησε στην άκρη τις σκέψεις του Μάκη Χάβου να ξεκουράσει βασικούς παίκτες και στο παιχνίδι πέρασαν οι Βασιλαντωνόπουλος και Μπαράλες.

Αυτόματα η Λαμία «ανέβασε» στροφές επιθετικά και με τον Μπουλούλη (64’), Μπαράλες (67’), Τσούκαλο (69’, 75’), Ρόμανιτς (81’) και Βασιλαντωνόπουλο (88’), έφτασε σε μια εντυπωσιακή νίκη, μεγαλύτερη κι απ΄αυτή που χρειαζόταν για να προκριθεί στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας μαζί με την ΑΕΚ, αφήνοντας εκτός τον Βόλο!

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Μάντζαρης, Σκούρπα, Σουλιώτης, Κοντοές, Κουρτεσιώτης, Χατζής, Ράμος, Λιτένας, Μπιμάι (46’ Κοντοθανάσης), Καμπέρης, Λουκάο (63’ Μπέικος).

ΛΑΜΙΑ: Μελισσάς, Ασίγκμπα, Καρυπίδης (56’ Βασιλαντωνόπουλος), Αναστασιάδης, Παπαργυρίου (57’ Μπαράλες), Σκόνδρας, Μπουλούλης, Επστάιν, Καραγκούνης (67’ Κωστίκας), Ρόμανιτς, Τσούκαλος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News