Ο Εργοτέλης πάει για νίκη και για πρόκριση αύριο κόντρα στον Άρη...

Ποδόσφαιρο
Ο Εργοτέλης πάει για νίκη και για πρόκριση αύριο κόντρα στον Άρη...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για τον στόχο της ομάδας μίλησε σήμερα ο Αντώνης Καπνίδης...

Ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία του Εργοτέλη για το αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο. Στόχος; Η νίκη που μπορεί να φέρει την πρόκριση στον επόμενο γύρο..

Ο Νίκκι Παπαβασιλείου είχε την ευκαιρία να επιλέξει την 18άδα έχοντας στην διάθεση του όλο το ρόστερ καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα.

Στην αποστολή μπήκαν οι:  Καλογεράκης, Κατσιμήτρος, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Οικονόμου, Yakubu, Βουτσάς, Κοζορώνης, Bruce, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Τσέλιος, Χατζιδήμπας, Κατσούρι, Efford, Καπνίδης, Ιατρούδης, Kwateng.

Για το παιχνίδι μίλησε ο πρώην παίκτης του Άρη και νυν του Εργοτέλη Αντώνης Καπνίδης και έδειξε πως η ομάδα του έχει φιλοδοξίες... "Πιστεύω ότι θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι απέναντι σε δυο ομάδες που παίζουν οργανωμένο ποδόσφαιρο με στόχο την δημιουργία όπου και οι δυο θα κυνηγήσουμε τη νίκη τόσο για να συνεχίσουμε  στην διοργάνωση όσο και για ψυχολογικούς λόγους διότι προερχόμαστε από συνεχή αρνητικά αποτελέσματα."

Αναφορικά με τη δυναμικότητα του Άρη ο Καπνίδης σχολίασε: "Ο Άρης είναι μια ομάδα της Super League. Ξέρουμε πολύ καλά ότι είναι ένα ματς με ιδιαίτερες δυσκολίες όμως είμαστε έτοιμοι ν’ ακολουθήσουμε το πλάνο μας και να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο όλα όσα έχουμε δουλέψει δείχνοντας πίστη, πάθος και σοβαρότητα. Τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα μας έχουν στεναχωρήσει . Όλο αυτό θέλουμε να το αλλάξουμε και να χαμογελάσουμε ξανά".

Κλείνοντας ο Αντώνης Καπνίδης με αφορμή το γεγονός ότι θα συναντήσει γνώριμα πρόσωπα σχολίασε: «Θα χαρώ που θα δω ανθρώπους τους οποίους ξέρω πολύ καλά και έχω περάσει πολλά μαζί τους τα τελευταία χρόνια.»

Tέλος, από τον Εργοτέλη δόθηκε στη δημοσιότητα η παρακάτω ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει ότι στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Άρη την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου (17:15) στο Παγκρήτιο Στάδιο θα υπάρχει γενική είσοδος 10 ευρώ για τις θύρες 11 (φίλαθλοι Άρη) και 20.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει την ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια τα οποία θα είναι ανοικτά για τις ανάγκες των φιλάθλων δυο ώρες πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Ανοιχτά εκδοτήρια θα υπάρχουν έξω από τις θύρες 13 και 20 του  Παγκρητίου σταδίου.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News