Ποδόσφαιρο

Ανακοινώσεις για τον ξυλοδαρμό του Τζήλου από ΑΕΚ, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ...

Γενική κατακραυγή για όσα έγιναν σήμερα το πρωί στη Λάρισα...

Επίσημη θέση για τον ξυλοδαρμό του Θανάση Τζήλου πήρε η ΑΕΚ. 


Η «Ένωση» εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει την επίθεση στον διεθνή ρέφερι.

Σε αυτή μιλά για πρακτικές που εντάσσονται στο καθεστώς τρομοκράτησης της διαιτησίας και τονίζει ότι είναι απαραίτητη η επέμβαση των αρμόδιων αρχών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση 


«Η ΠΑΕ ΑΕΚ καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την άνανδρη επίθεση εναντίον του διαιτητή Θανάση Τζήλου.

Τέτοιες ενέργειες πλήττουν βάναυσα το ελληνικό ποδόσφαιρο και συμβάλλουν στην καλλιέργεια κλίματος πλήρους αποσταθεροποίησης, το οποίο είναι χρέος όλων μας να αποτρέψουμε.

Κάποια στιγμή επιβάλλεται όλοι να καταλάβουμε πως η ελληνική διαιτησία θα πρέπει να πάψει να λειτουργεί υπό καθεστώς τρομοκρατίας και οι αρμόδιες αρχές οφείλουν να επιληφθούν εναντίον εκείνων που υποθάλπουν τέτοιες πρακτικές».

Την επίθεση στον διαιτητή, Θανάση Τζήλο καταδικάζει ο Παναθηναϊκός με σχετική ανακοίνωση. 

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκε ο διαιτητής Θανάσης Τζήλος. Το νέο χτύπημα κατά της ελληνικής διαιτησίας φανερώνει ότι η μαφία στο ελληνικό ποδόσφαιρο ζει και βασιλεύει, κάτι που σε κάθε περίπτωση δεν τιμά κανέναν εξ όσων αποτελούμε κομμάτι του ποδοσφαίρου. Και επειδή από λόγια «χορτάσαμε», θα πρέπει άμεσα να ενεργοποιηθούν οι Αρχές προκειμένου να προστατευθούν τόσο οι άνθρωποι που αναμειγνύονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο όσο και το ίδιο το χιλιοταλαιπωρημένο άθλημα στη χώρα μας. Εκτός και αν βολεύει να λειτουργεί το ποδόσφαιρο σε συνθήκες τρομοκρατίας. 

Περαστικά στον κ. Τζήλο. Περαστικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.».

Ανακοίνωση υπήρξε και από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ...

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση στον διεθνή διαιτητή κ. Θανάση Τζήλο.

Η Πολιτεία και οι ποδοσφαιρικές αρχές πρέπει επιτέλους να ασχοληθούν σοβαρά με την εύρεση και την καταδίκη των ηθικών και φυσικών αυτουργών τέτοιων επιθέσεων, που δίνουν την αίσθηση πως ο υπόκοσμος είναι ισχυρότερος από τους νόμους».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια