Ποδόσφαιρο

ΟΦΗ: Ας ενωθούμε όλοι μαζί για μια μεγάλη πράξη αγάπης...

Συνεργασία της κρητικής ομάδας μετην Αρχιεπισκοπή Κρήτης και την "Διακονία Αγάπης"...

Το κοινωνικό του πρόσωπο δείχνει ο ΟΦΗ σε συνεργασία με την Αρχιεπισκοπή Κρήτης και την "Διακονία Αγάπης"...

Η σχετική ανακοίνωση από την κρητική ΠΑΕ αναφέρει:

"Ο ΟΦΗ, ο κόσμος του και η Αρχιεπισκοπή Κρήτης με τη “Διακονία Αγάπης” γίνονται ένα και ανοίγουν την αγκαλιά τους προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Το Σάββατο 22/12, πριν τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο, το γήπεδό μας θα γεμίσει με χαμόγελα και χαρούμενα πρόσωπα γιατί όλοι μαζί έχουμε την ικανότητα να δείξουμε την πραγματική μας δύναμη, κάνοντας μια μεγάλη πράξη αγάπης.

Από τις 15:00 ως τις 18:00, ερχόμενοι στο “Θ. Βαρδινογιάννης” για να παρακολουθήσουμε το παιχνίδι, κρατάμε μια τσάντα με λάδι ή / και τρόφιμα πρώτης ανάγκης (ρύζι, μακαρόνια, γάλα μακράς διάρκειας). Ό, τι μπορεί να προσφέρει ο καθένας από το υστέρημά του. Όχι χρήματα, αλλά τρόφιμα που θα δοθούν σε όσους πραγματικά το έχουν ανάγκη.

Περιμετρικά του γηπέδου μας θα υπάρχουν τέσσερα σημεία με εθελοντές της Αρχιεπισκοπής Κρήτης και της “Διακονίας αγάπης” προκειμένου να συλλέγουν τις σακούλες με τα τρόφιμα που θα φέρνετε.

Αυτές τις γιορτές ας βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας. Μαζί με τον ΟΦΗ, ελάτε να τους κάνουμε να αισθανθούν καλύτερα και να τους βοηθήσουμε να περάσουν ευχάριστες γιορτές."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια