Θέλει να φύγει με την πρόκριση από την Κέρκυρα ο ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Θέλει να φύγει με την πρόκριση από την Κέρκυρα ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σέντρα στις 15.00 με την κρητική ομάδα να θέλει τουλάχιστον την ισοπαλία για να περάσει...

Στη “μάχη” του Κυπέλλου Ελλάδας ρίχνεται σήμερα ο ΟΦΗ, που στις 3 το μεσημέρι (Cosmote Sport 2) αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κέρκυρα, για την 3η και τελευταία αγωνιστική στον 7ο όμιλο.

Η ομάδα του Ηρακλείου θέλει να “κλειδώσει” την πρόκριση στην επόμενη φάση, με τον βαθμό της ισοπαλίας να είναι αρκετός.

Βέβαια, οι Κρητικοί θα αγωνιστούν για τη νίκη, που θα τους δώσει και την πρωτιά στον όμιλο, ενώ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρχουν αρκετά νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα.

Η εβδομάδα που διανύουμε είναι “γεμάτη” αγωνιστικά, αφού το Σάββατο θα ακολουθήσει το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο, το οποίο είναι κομβικής σημασίας. Έτσι, ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει ένα συνολικό πλάνο διαχείρισης για τα δύο ματς, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραμέτρους.

Ο 46χρονος προπονητής αναμένεται να δώσει φανέλα βασικού σε αρκετούς παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ στα τελευταία παιχνίδια.

Με δεδομένη την απουσία του Στρέζου, κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να βρεθεί ο Σωτηρίου, ενώ θέση στην 11άδα διεκδικούν επίσης οι Αργυρόπουλος, Μιχόγεβιτς, Κοιλιάρας, Οικονόμου, Ντίνας και Κουτσιανικούλης. Πιθανή είναι και η παρουσία του Νάστου, που δεν είχε παίξει στην Τρίπολη λόγω τιμωρίας.

Επιπλέον, οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ θα κληθούν σήμερα στην Κέρκυρα να ανταποκριθούν και στις πολύ δύσκολες γηπεδικές συνθήκες, αφού ο αγωνιστικός χώρος είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση μετά τις βροχές των τελευταίων ημερών. Έτσι, το τεχνικό επιτελείο θα καταρτίσει το πλάνο, ανάλογα και με την κόπωση που μπορεί να υπάρχει στη διάρκεια του αγώνα. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες με προπόνηση που έγινε στο βοηθητικό γήπεδο της Κέρκυρας. Ο Παπαδόπουλος και οι συνεργάτες του εστίασαν στο κομμάτι της τακτικής, ενώ δούλεψαν και στις στατικές φάσεις.

Ο “βαρύς” αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεψε υψηλές εντάσεις, ενώ ο Νέιρα, που είχε κάποιες μικρές ενοχλήσεις στις γάμπες, έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Δεν αποκλείεται μάλιστα ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός να προφυλαχθεί σήμερα, ειδικά αν το γήπεδο των Φαιάκων παρουσιάζει την ίδια εικόνα.

Στην αποστολή του ΟΦΗ μετέχουν 22 ποδοσφαιριστές και είναι οι: Σωτηρίου, Δερμιτζάκης, Παπάζογλου, Κοιλιάρας, Δεληγιαννίδης, Ποτουρίδης, Αργυρόπουλος, Μιχόγεβιτς, Παπαστεριανός, Καλαϊτζάκης, Νέιρα, Οικονόμου, Κυριακίδης, Νάστος, Κομεσίδης, Κοροβέσης, Πλατέλλας, Κουτσιανικούλης, Σάσι, Ντίνας, Βουό και Νοικοκυράκης.

1. ΟΦΗ 4

2. Ξάνθη 4

3. Κέρκυρα 3

4. Νίκη Βόλου 0

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News