Άνετη νίκη για Αστέρα Τρίπολης στο Κύπελλο

Ποδόσφαιρο
Άνετη νίκη για Αστέρα Τρίπολης στο Κύπελλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο τελευταίο παιχνίδι του σημερινού προγράμματος για το Κύπελλο Ελλάδας ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 0-4 του Απόλλωνα Παραλιμνίου, σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο στο δημοτικό στάδιο Σερρών.

Ο Γιώργος Παράσχος έμεινε μάλιστα ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών που χρησιμοποίησε και δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Έτσι, ο Αστέρας Τρίπολης ολοκλήρωσε τη φάση των ομίλων πετυχαίνοντας το απόλυτο νικών, ενώ ο Απόλλων Παραλιμνίου τερμάτισε με έναν βαθμό. Απομένει μεθαύριο λοιπόν, το παιχνίδι των Τρικάλων με τον Απόλλωνα Σμύρνης, όπου θα κριθεί το δεύτερο εισιτήριο για την πρόκριση στους «16» από τον 6ο όμιλο.

Το σκορ άνοιξε αρκετά νωρίς, με τον Κοσμά Τσιλιανίδη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα μόλις στο 7ο λεπτό και στο 44’ έκανε το 0-2 ο Μπαστιάνος.

Από εκεί που έμεινε στο πρώτο ημίχρονο, συνέχισε στο δεύτερο ο Αστέρας Τρίπολης. Στο 52' ο Τσιλιανίδης βρήκε με τακουνάκι τον Δουβίκα κι εκείνος με σουτ έξω από την περιοχή σημείωσε το 3-0. Μετά από 6 λεπτά η νίκη του Αστέρα Τρίπολης απέκτησε διαστάσεις θριάμβου. Ο Μπαστιάνος σέντραρε από δεξιά και ο Βαλιέντε πήδηξε ψηλότερα απ' όλους και με κεφαλιά έγραψε το 4-0.  

Απόλλων Παραλιμνίου: Σαββίδης, Μαυρομάτης (53' Δέντσας), Τσαούσης (64' Λαζαρίδης), Κουτζαβασίλης, Κ. Τριανταφύλλου, Λιάρας, Ζυγκερίδης, Κεχαγιάς (78' Γκόλιας), Δ. Τριανταφύλλου, Τάκας, Καριοφύλλης

Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης, Αλμπάνης (63' Κάρδαρης), Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Ορτέγκα (80' Φωτόπουλος, Μπελόκ, Σάλας, Ρόλε, Τσιλιανίδης (54' Φερνάντεθ), Μπαστιάνος, Δουβίκας

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News