Ο Ηρόδοτος θέλει να δείξει το καλό του πρόσωπο σήμερα κόντρα στον Πανιώνιο

Ποδόσφαιρο
Ο Ηρόδοτος θέλει να δείξει το καλό του πρόσωπο σήμερα κόντρα στον Πανιώνιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπουδαίο παιχνίδι σήμερα στη Νέα Αλικαρνασσό, με τον Ηρόδοτο να φιλοξενεί τον Πανιώνιο για την 3η και τελευταία αγωνιστική στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο αγώνας (15:00, Cosmote Sport 2) για το 8ο γκρουπ μπορεί να είναι αδιάφορος βαθμολογικά, όμως για τους “κυανόλευκους” υπάρχει κίνητρο.

Στόχος της ομάδας του Αρμάντο Φουτσίνι είναι να παρουσιαστεί ανταγωνιστική κόντρα σε μια ομάδα της Σούπερ Λίγκας. Ο Ηρόδοτος δεν έχει ελπίδες πρόκρισης, ενώ ο Πανιώνιος έχει εξασφαλίσει το... εισιτήριο, κάτι που δημιουργεί προοπτική για ένα καλό παιχνίδι. Οι “κυανέρυθροι” θα αγωνιστούν με αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, με ποδοσφαιριστές που θέλουν να δείξουν ότι αξίζουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Φυσικά αυτό δημιουργεί αγωνιστικές απαιτήσεις και για την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού, που θέλει να μετρήσει τις δυνάμεις της κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο. Σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος, ο Ηρόδοτος θα “φτιάξει” την ψυχολογία του και για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα της Football League. Άλλωστε, ακολουθεί το κρητικό ντέρμπι με τον Πλατανιά εκτός έδρας το ερχόμενο Σάββατο, όπου στόχος είναι η επιστροφή στις νίκες.

Από ’κει και πέρα, μετά τη χθεσινή τελευταία προπόνηση, ο Φουτσίνι δεν ανακοίνωσε την αποστολή για τον σημερινό αγώνα. Ο 42χρονος τεχνικός έχει καλέσει όλους τους παίκτες στο γεύμα της ομάδας και λίγο αργότερα στο γήπεδο θα ανακοινώσει την τελική 18άδα. Το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και έτσι καταστρώνει τα πλάνα του με όλους τους παίκτες διαθέσιμους. Οι Κονέ και Μωραΐτης έχουν όλο και καλύτερο ρυθμό όσο περνούν οι μέρες, προσφέροντας δύο επιπλέον επιλογές για τη μεσοεπιθετική γραμμή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News