Ποδόσφαιρο

Αδελφοποιούνται και μοιράζουν αγάπη ΠΑΟΚ και ΟΦΑΜ

Την προσεχή Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 ένα φιλικό παιχνίδι στον Κρουσώνα...

Σε μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία αδελφοσύνης και αλληλεγγύης θα προχωρήσουν τα σωματεία του Π.Α.Ο. Κρουσώνα και του Ο.Φ. Αγίας Μαρίνας, με τη συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης και του δήμου Μαλεβιζίου.
Ο ΠΑΟΚ και ο ΟΦΑΜ θα δώσουν την προσεχή Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 ένα φιλικό παιχνίδι στον Κρουσώνα, όπου παράλληλα θα γίνει και η αδελφοποίηση των δύο ομάδων, επισφραγίζοντας τις άριστες μεταξύ τους σχέσεις. Μάλιστα, έχουν ήδη αποδεχτεί την πρόσκληση και θα είναι παρόντες στον Κρουσώνα ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης και ο δήμαρχος Μαλεβιζίου κ. Κώστας Μαμουλάκης.
Ωστόσο, οι δράσεις των δύο σωματείων δεν σταματούν εκεί. Ήδη έχει γίνει κάλεσμα στις τοπικές κοινωνίες του Κρουσώνα και της Αγ. Μαρίνας στο Τσαλικάκι αλλά και σε όλο το φίλαθλο κόσμο, προκειμένου όλοι να στηρίξουν τις ανάγκες του Κέντρου Ειδικών Παιδιών «Ο Αγ.Σπυρίδων». Οι άνθρωποι των δύο ομάδων ήρθαν σε επικοινωνία με τους ανθρώπους του Κέντρου και οι ανάγκες τους είναι όχι σε τρόφιμα αλλά σε είδη υγιεινής, καθαρισμού, εξυπηρέτησης των παιδιών, ψυχαγωγίας κ.α. και έχει ξεκινήσει η συγκέντρωσή τους, η οποία θα κορυφωθεί στον φιλικό αγώνα της Πέμπτης. Παράλληλα, έχει προγραμματιστεί ώστε την Παρασκευή το πρωί εκπρόσωποι των δύο ομάδων και των τοπικών φορέων να επισκεφτούν το κέντρο που βρίσκεται στην Αγ.Ειρήνη στον Κρουσώνα και να μοιράσουν αγάπη και χαμόγελα στα παιδιά!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια