Με σκέπαστρο οι αγώνες της Εθνικής στο Παγκρήτιο!

Ποδόσφαιρο
Με σκέπαστρο οι αγώνες της Εθνικής στο Παγκρήτιο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με στόχο να αποτελέσει το Παγκρήτιο Στάδιο το σπίτι της Εθνικής Ελλάδας όχι μόνο στους αγώνες του Ιουνίου με Ιταλία και Αρμενία αλλά σε όλη την πορεία της στα προκριματικά του EURO 2020 αλλά και τα επόμενα χρόνια, το κλιμάκιο της ΕΠΟ και της UEFA ολοκλήρωσε τον εξονυχιστικό έλεγχο στις εγκαταστάσεις.

Μάλιστα, υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση από όσα είδαν, γνωρίζοντας άπαντες τα υψηλά στάνταρ που θέτει η UEFA και με την πεποίθηση πλέον ότι οι παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν κυρίως σε χώρους MEDIA και φιλοξενία VIP, μπορούν να είναι εντός των χρονοδιαγραμμάτων.

Σήμερα έδωσε το παρών και ο Ιρλανδός απεσταλμένος της UEFA, Dennis Cruize, ο οποίος έχει το ρόλο από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, προκειμένου να επιθεωρεί εγκαταστάσεις σε όλη την γηραιά Ήπειρο που φιλοξενούν αγώνες μεγάλων ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Εκείνο που απασχολεί περισσότερο είναι το σκέπαστρο, πάνω από τη Θύρα 1 των επισήμων και τους δημοσιογράφους. Όλα δείχνουν όμως ότι η έλευση της Εθνικής… θα φέρει και σκέπαστρο, όπως συζητήθηκε σε σύσκεψη μεταξύ των στελεχών του δήμου Ηρακλείου, της ΕΠΟ και των αρμόδιων τεχνικών ενώ θα γίνει σχετική μελέτη το προσεχές διάστημα.

Σίγουρα υπάρχει ένα σοβαρό οικονομικό κόστος αλλά υπάρχει εκατέρωθεν διάθεση για να μπει το σκέπαστρο και να μην χρειαστεί οι θέσεις των VIP να μεταφερθούν στη Θύρα 11, που αποτέλεσε ένα σενάριο υπό συζήτηση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News