Ανέστης Νάστος: Ο ΟΦΗ δεν πέφτει, δε γίνεται!

Ποδόσφαιρο
Ανέστης Νάστος: Ο ΟΦΗ δεν πέφτει, δε γίνεται!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο "κάπτεν" έδωσε το σύνθημα μιλώντας στην εκπομπή "Κρήτη Σήμερα" της ΚΡΗΤΗ TV...

Αρχηγού παρόντος... Ο ποδοσφαιριστής που έζησε τον ΟΦΗ της Γ΄Εθνικής και φέτος ζει τον ΟΦΗ που λυγίζει στο Ηράκλειο Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ο κάπτεν που δεν "μασάει" τα λόγια του στα δύσκολα αλλά και δεν "πετάει στα σύννεφα" στα εύκολα! Ο Ανέστης Νάστος είναι από αυτούς που ένιωθαν το βράδυ της Κυριακής εκτός από χαρά και μεγάλη συγκίνηση, γιατί ξέρει καλύτερα από πολλούς τη διαδρομή που έχει ακολουθήσει τα τελευταία χρόνια η κρητική ομάδα. Χθες, μιλώντας στην αθλητική ενότητα της εκπομπής "Κρήτη Σήμερα" στην ΚΡΗΤΗ TV, έκανε μια κατάθεση ψυχής και στο τέλος την αποκάλυψη της επιθυμίας του: Θέλει να κλείσει την καριέρα του στον ΟΦΗ!

Ας δουμε όμως αναλυτικά τι είπε ο Νάστος...

Για τη μεγάλη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό: "Η αλήθεια είναι πως και σε άλλα παιχνίδια είχαμε πάθος. Αυτό ήταν από τα καλύτερα μας παιχνίδια αλλά νομίζω πως και με τον Άρη κάναμε καλό ματς. Ωστόσο αυτή τη φορά υπήρχε αυτοπεποίθηση. Στο 2-1 λέγαμε πάμε και για τρίτο! Το πιστεύαμε, δικαιωθήκαμε, είμαστε χαρούμενοι αλλά κοιτάζουμε ήδη τη συνέχεια!"

Τι έλειπε στα θεωρητικά πιο εύκολα ματς: "Είχαν γίνει κάποια λάθη. Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε με την νοοτροπία του αγώνα με τον Παναθηναϊκό".

Για τον αντίπαλο: "Είχε δείξει πόσο δυνατή ομάδα είναι στα προηγούμενα ματς. Και οι παίκτες του έχουν δείξει πως έχουν παρόν και μέλλον! Αυτό δεν αλλάζει!"

Για το που θα φτάσει ο φετινός ΟΦΗ: "Είμαι σίγουρος για την ομάδα, το τιμ, τη διοίκηση.Ο φετινός ΟΦΗ δεν μπορεί να κινδυνέψει με υποβιβασμό! Δε γίνεται!"

Για την παρουσία Μπούση: "Αν είναι το γούρι μας να συνεχίσει να έρχεται στα παιχνίδια! Είναι ένας άνθρωπος ξεχωριστός ο πρόεδρος. Η αλήθεια είναι πάντως πως όταν ήρθε μετά το ματς στα αποδυτήρια δεν ήμουν εκεί γιατί έπρεπε να περάσω από ντόπινγκ κοντρόλ!"

Για τον κόσμο: "Τον ευχαριστούμε αλλά θέλουμε να ζητήσουμε τη στήριξη του και για τη συνέχεια. Και να είναι σίγουροι πως θα τα δίνουμε όλα σε κάθε ματς!"

Για το περιβραχιόνιο που φοράει: "Είμαστε μια μεγάλη ομάδα. Παίζουμε για τη φανέλα της και για τον κόσμο της. Και εγώ νιώθω μεγάλη την ευθύνη αλλά νιώθω και περήφανος που είμαι αρχηγός της"...

Για το δικό του μέλλον: "Το έχω εκμυστηρευτεί μέχρι τώρα σε λίγους δικούς μας ανθρώπους. Θα σας το πω τώρα: Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στον ΟΦΗ..."

                                    Σε κλίμα ευφορίας

Μέσα σε κλίμα ευφορίας οι παίκτες του ΟΦΗ πήγαν χθες στο ΒΑΚ. Όσοι έπαιξαν με τον Παναθηναϊκό έκαναν αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν σε ασκήσεις κατοχής μπαλας σε μικρό χώρο. Απόντες ήταν οι Αραβίδης και Μονιάκης.

* Με την κάρτα που δέχτηκε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ο Βαγγέλης Πλατέλλας έφτασε τις τέσσερις. Προσεχώς ο Νίκος Παπαδόπουλος πρέπει λοιπόν να αποφασίσει που θα εκτίσει την τιμωρία του. Η τετράδα αγώνων που ακολουθεί είναι με Αστέρα Τρίπολης (εκτός), Ατρόμητο (εντός), Πανιώνιο (εντός), Παναιτωλικό (εντός).Θυμίζουμε ομως πως στο ματς της Τρίπολης έχει δηλωθεί να εκτίσει ποινή και ο Ανέστης Νάστος...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News