Ποδόσφαιρο

Έτοιμος για επιστροφή στις νίκες, με Γιακούμπου ο Εργοτέλης

Οι 19 ποδοσφαιριστές της αποστολής...

Με τον Γιακούμπου να μπαίνει στην αποστολή ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Εργοτέλη για το αυριανό ματς με την Κέρκυρα στη Νέα Αλικαρνασσό. Στόχος; Επιστροφή στις νίκες, τι άλλο...

Ο Νίκκι Παπαβασιλείου επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές που είναι οι: Κατσιμήτρος, Καλογεράκης, Μπάτζιος, Οικονόμου, Πάτας, Μαζουλουξής, Γιακούμπου, Λαμπάκης, Βουτσάς, Μπρους, Κοζορώνης, Χατζιδήμπας, Τσέλιος, Μπουτσάκης, Έφορντ, Κουατέγκ, Καπνίδης, Σταθόπουλος, Ιατρούδης.
Να σημειώσουμε ότι και η χθεσινή τελευταία προπόνηση πραγματοποιήθηκε τελικά στο βοηθητικό του Παγκρητίου Σταδίου και όχι στο γήπεδο της Αλικαρνασσού όπου αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Για το παιχνίδι με την Κέρκυρα μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο Χρήστος Μπάτζιος και ουσιαστικά πέρασε ένα μήνυμα για μια νέα αρχή. Αναλυτικά τα όσα είπε: «Ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι είναι μπροστά μας. Το Σάββατο (σ.σ. σήμερα) υποδεχόμαστε την ομάδα της Κέρκυρας, η οποία αποτελεί ένα δυνατό σύνολο με υψηλές βλέψεις. Παρά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, η ομάδα μας όλες αυτές τις αγωνιστικές έχει δείξει τις δυνατότητες της . Δουλεύουμε με συγκέντρωση στο πλάνο μας και όπως κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια έτσι και σ αυτό θ’αγωνιστούμε με σκοπό να διεκδικήσουμε την νίκη. Είμαστε έτοιμοι και πρέπει να υπερβάλλουμε εαυτόν ώστε να τα καταφέρουμε. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για μας σ αυτό το χρονικό σημείο, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, τόσο σε βαθμολογικούς όσο και σε ψυχολογικούς λόγους. Παρότι δεν παίζουμε στη φυσική μας έδρα, θέλουμε τη βοήθεια των φιλάθλων μας για να μας δώσουν ώθηση όπως άλλωστε κάνουν μέχρι σήμερα. Η παρουσία τους είναι για μας πολύ σημαντική»

Σχόλια