Ποδόσφαιρο

Μεγάλη μέρα η σημερινή για τον ΟΦ Ιεράπετρας

Στις 16.00 φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για το Κύπελλο

Μια μεγάλη στιγμή απέχει λίγες ώρες πλέον για τον ΟΦ Ιεράπετρας, καθώς στις 16:00 θα φιλοξενηθεί στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό, σε εξ’ αναβολής παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδας, το οποίο θα μεταδοθεί από το Cosmotesports1.

Όλοι στην ομάδα θέλουν να ζήσουν με την ψυχή τους αυτό το ιστορικό ματς για τον ΟΦΙ και το ιεραπετρίτικο ποδόσφαιρο και σίγουρα το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που τους απασχολεί. Παράλληλα στέλνουν μήνυμα για έναν αγώνα-γιορτή καλώντας τους παίκτες να απολαύσουν τη δική τους στιγμή, ενώ θα έχουν και αρκετούς φίλους τους στο πλευρό τους. Σε ανακοίνωσή του ο ΟΦΙ κάνει λόγο για έναν αγώνα ορόσημο, ενώ επικαλείται τους στίχους του Σαββόπουλου «επαρχιώτες στην Ομόνοια», αναδεικνύοντας την άλλη πλευρά των συναισθημάτων που υπάρχουν στην ομάδα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Υπάρχουν κάποιοι αγώνες που αποτελούν ορόσημο για κάθε ομάδα. Δεν τρέφουμε αυταπάτες. Γνωρίζουμε πολύ καλά το διαμέτρημα του ΟΦΙ, γνωρίζουμε πολύ καλά και το διαμέτρημα της Ιεράπετρας, της πόλης που εκπροσωπούμε. Και της οποίας ειρήσθω εν παρόδω, αποτελούμε τον καλύτερο πρεσβευτή σε όλη την Ελλάδα, για όσους τυχόν το ξεχνάνε.
Ο αγώνας λοιπόν της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ θα μνημονεύεται για πάντα στην ιστορία του ΟΦΙ. Είναι ένας αγώνας γιορτή για εμάς. Θα παίξουμε στο μεγαλύτερο στάδιο της Ελλάδας, κόντρα σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας.
Όχι δεν κάνουμε σαν τους "Επαρχιώτες στην Ομόνοια" του Σαββόπουλου. Κάνουμε σαν αυτούς που έχοντας βάλει πλάτη στα πέτρινα χρόνια του ΟΦΙ, καμαρώνουμε σαν γύφτικο σκεπάρνι, γνωρίζοντας πολύ καλά τι έχει προηγηθεί για να φθάσουμε ως εδώ.
Όσο κι αν η μπάλα είναι η μεγαλύτερη πόρνη, όπως είπε και ένας μέγιστος πρώην προπονητής της αντίπαλης μας ομάδας, δεν τρέφουμε αυταπάτες για την έκβαση του αγώνα. Τρέφουμε όμως τεράστια χαρά και τεράστια υπερηφάνεια.
Αν ήταν σαββατοκύριακο ο αγώνας, θα ανέβαιναν πολλοί φίλοι του ΟΦΙ στην Αθήνα. Και πάλι όμως θα ανέβουν αρκετοί, οι οποίοι θα ενσωματωθούν με τους Αθηναίους Ομιλίτες.
Παικταράδες του ΟΦΙ, κάντε το κέφι σας την Τετάρτη. Είναι πάνω από όλα δική σας γιορτή».

                                                 Ο Παναθηναϊκός
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την 18αδα της ομάδας του για τον αγώνα με τον ΟΦΙ με πολλά νέα παιδιά και με την ιδιαιτερότητα ότι στην αποστολή είναι όλοι Έλληνες! Πρόκειται για τους Kότσαρη, Χριστογεώργο, Οικονόμου, Πούγγουρα, Παντελάκη, Θεοχάρη, Χατζηθεοδωρίδη, Τζανδάρη, Στάικο, Μπουζούκη, Εμμανουηλίδη, Κουντουριώτη, Αποστολάκη, Σιφναίο, Καμπετσή, Τζαβίδα, Σερπέζη και Σκεντεράϊ.

Σχόλια