Ποδόσφαιρο

ΟΦ Ιεράπετρας: «Αγώνας ορόσημο για την ομάδα μας με τον Παναθηναϊκό»

Στις τάξεις του ΟΦ Ιεράπετρας ανυπομονούν για τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ένα αγώνα-γιορτή όπως αναφέρει η λασιθιώτικη ομάδα στην ανακοίνωση της, όπου καλεί τους παίκτες να απολαύσουν τη δική τους στιγμή.

Κάνει λόγο για ένα αγώνα ορόσημο, ενώ επικαλείται τους στίχους του Σαββόπουλου «επαρχιώτες στην Ομόνοια», αναδεικνύοντας την άλλη πλευρά των συναισθημάτων που υπάρχουν στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Υπάρχουν  κάποιοι  αγώνες  που  αποτελούν ορόσημο για κάθε ομάδα. Δεν τρέφουμε  αυταπάτες. Γνωρίζουμε  πολύ  καλά  το διαμέτρημα  του  ΟΦΙ, γνωρίζουμε  πολύ  καλά  και  το  διαμέτρημα  της Ιεράπετρας της πόλης που εκπροσωπούμε. Και  της  οποίας  ειρήσθω τη παρόδω , αποτελούμε τον καλύτερο πρεσβευτή  σε όλη την Ελλάδα, για όσους τυχόν το ξεχνάνε.

Ο  αγώνας  λοιπόν  της Τετάρτης  με τον Παναθηναϊκό  στο  ΟΑΚΑ  θα μνημονεύεται  για πάντα στην ιστορία του ΟΦΙ. Είναι ένας αγώνας γιορτή για  εμάς. Θα παίξουμε στο μεγαλύτερο  στάδιο της Ελλάδας κόντρα σε μια από  τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας.

Όχι  δεν κάνουμε σαν  τους "Επαρχιώτες  στην Ομόνοια"  του  Σαββόπουλου. Κάνουμε  σαν  αυτούς  που έχοντας βάλει πλάτη στα πέτρινα χρόνια του ΟΦΙ , καμαρώνουμε  σαν γύφτικο σκεπάρνι, γνωρίζοντας πολύ καλά τι έχει προηγηθεί για να φθάσουμε ως  εδώ.

Όσο  κι  αν  η  μπάλα  είναι η μεγαλύτερη πόρνη, όπως  είπε  και  ένας μέγιστος πρώην προπονητής της αντίπαλης μας ομάδας, δεν τρέφουμε αυταπάτες για την έκβαση του αγώνα. Τρέφουμε όμως τεράστια χαρά και  τεράστια υπερηφάνεια.

Αν  ήταν Σαββατοκύριακο  ο  αγώνας , θα ανέβαιναν  πολλοί  φίλοι  του  ΟΦΙ στην Αθήνα. Και πάλι όμως θα ανέβουν αρκετοί, οι οποίοι θα ενσωματωθούν με τους Αθηναίους  Ομιλίτες.

Παικταράδες του ΟΦΙ, κάντε το κέφι  σας την Τετάρτη. Είναι πάνω από όλα δική σας γιορτή».

Σχόλια