Κλιμάκιο UEFA-ΕΠΟ στο Παγκρήτιο, έρχεται το Ελλάδα-Ιταλία!

Ποδόσφαιρο
Κλιμάκιο UEFA-ΕΠΟ στο Παγκρήτιο, έρχεται το Ελλάδα-Ιταλία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την κλήρωση για την Εθνική Ελλάδας και την γνωστοποίηση των αντιπάλων στα προκριματικά του EURO 2020 αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις για την έδρα της Εθνικής με το Παγκρήτιο Στάδιο να φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί!

Μάλιστα το ενδιαφέρον γίνεται τεράστιο γι’ αυτό το ζήτημα, αν αναλογιστεί κάποιος ότι το πρώτο εντός έδρας ματς της Εθνικής είναι στις 8 Ιουνίου με αντίπαλο την Ιταλία.

Η καθοριστική ημέρα για την έλευση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο Ηράκλειο είναι η ερχόμενη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου, όταν κλιμάκιο της UEFA και της ΕΠΟ θα κάνει αυτοψία στο Παγκρήτιο προκειμένου να ανάψει το πράσινο φως για να είναι η έδρα της Εθνικής στα προκριματικά του EURO 2020. Μάλιστα, εκ μέρους της Εθνικής Ομάδας θα συμμετέχει στον έλεγχο και ο Άγγελος Μπασινάς, ο οποίος έχει την κύρια αρμοδιότητα για να αποφασίσει για την έδρα της Εθνικής.

Ωστόσο ο ίδιος είναι ένας από τους διεθνείς που έχει αγωνιστεί στο Παγκρήτιο με τα γαλανόλευκα στο παρελθόν, έχει ζήσει όμορφες στιγμές και έχει νιώσει την ζεστασιά με την οποία περιβάλλει ο φίλαθλος κόσμος της Κρήτης την Εθνική μας ομάδας.

Σίγουρα απαιτούνται να γίνουν παρεμβάσεις όμως το θετικό είναι ότι τα δύο πρώτα παιχνίδια της προκριματικής φάσεις με Λιχτενστάιν και Βοσνία τον Μάρτιο είναι εκτός έδρας και υπάρχει έξτρα χρόνος ως τον Ιούνιο και το ματς με την Ιταλία για να είναι όλα έτοιμα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News