Πήρε άλλον ένα βαθμό ο Απόλλων Σμύρνης και μάλιστα με τον Ατρόμητο

Ποδόσφαιρο
Πήρε άλλον ένα βαθμό ο Απόλλων Σμύρνης και μάλιστα με τον Ατρόμητο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισόπαλο (1-1) το παιχνίδι στη Ριζούπολη

Ένας αποφασιστικός Απόλλων Σμύρνης απέσπασε την ισοπαλία στο εντός έδρας με τον Ατρόμητο (1-1), με τον Μπάμπη Τεννέ να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας του, όσον αφορά τη φετινή Σούπερ Λίγκα.

Οι ελλιπέστατοι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τυχερό γκολ του Τριάδη στο 26’, ενώ οι Περιστεριώτεςανταπέδωσαν στο 39’ με τον Κωτσόπουλο. Αυτός ήταν ο δεύτερος πόντος για την «ελαφρά ταξιαρχία» στο εν εξελίξει πρωτάθλημα.

Χωρίς νίκη σε 2η διαδοχική αγωνιστική έμεινε η ομάδα του Κάναντι, που ανέβηκε στους 25 βαθμούς και πλησίασαν στο -4 (προσωρινά) τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Το ματς

Ο Ατρόμητος μπήκε με διάθεση να ελέγξει το ρυθμό του αγώνα και σε μεγάλο βαθμό τα κατάφερε, ωστόσο δεν μπορούσε να μετουσιώσει σε ευκαιρίες την υπεροχή του. Ο Απόλλων προσπαθούσε μέσω αντεπιθέσεων να γίνει απειλητικός, όμως δεν έβρισκε χώρους.

Στο πρώτο 25λεπτο δεν έχει καταγραφεί ούτε μία μεγάλη φάση για τις δύο ομάδες και το παιχνίδι να είναι ιδανικό «φάρμακο» για όσους ταλαιπωρούνται από αϋπνίες. Εντούτοις, στο 26’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, με τον Τριάδη να σουτάρει έξω από την περιοχή, την μπάλα να κοντράρει στον Χατζηισαΐα και να αλλάζει τελείως πορεία για να καταλήξει στα δίχτυα του Μέγερι.

Τρία λεπτά αργότερα η «ελαφρά ταξιαρχία» είχε μία ακόμα καλή στιγμή, με τον Λούκιτς να παίρνει την κεφαλιά μέσα από την περιοχή έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Κονέ, ωστόσο δεν σημάδεψε σωστά. Από το ημίωρο και μετά, οι Περιστεριώτες ανέβασαν την απόδοσή τους και πίεσαν για την ισοφάριση.

Στο 35’ η ομάδα του Κάναντι έφτασε κοντά στο 1-1, με τον Μπρούνο να πλασάρει μέσα από την περιοχή, ωστόσο ο Χουάντερσον έδιωξε, αν και του έφυγε η μπάλα από τα χέρια, με τον Λούκιτς να απομακρύνει σε κόρνερ προ του Κουλούρη.

Η υπεροχή του Ατρόμητου καρποφόρησε στο 39’, όταν ο Μπρούνο έκανε την κούρσα από τα δεξιά, μπήκε στην περιοχή και σούταρε, η προσπάθειά του όμως σταμάτησε στο δοκάρι, με την μπάλα να «επιστρέφει» στον Κωτσόπουλο, που ισοφάρισε. Στα εναπομείναντα λεπτά του πρώτου μέρους δεν άλλαξε κάτι και ως εκ τούτου οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα ισόπαλες με σκορ 1-1.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News