Φουκαράκης και Κοζορώνης έκαναν...προθέρμανση για το ντέρμπι!

Ποδόσφαιρο
Φουκαράκης και Κοζορώνης έκαναν...προθέρμανση για το ντέρμπι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στους ρυθμούς του ντέρμπι Ηρόδοτος-Εργοτέλης που θα διεξαχθεί την Κυριακή στη Νέα Αλικαρνασσό...

Υπήρξαν συμπαίκτες στη δεύτερη ομάδα του Εργοτέλη. Είναι καλοί φίλοι και πάντα έχουν να πουν κάτι θετικό ο ένας για τον άλλο. Την Κυριακή όμως θα είναι αντίπαλοι σε ένα ντέρμπι που μαγνητίζει τους ποδοσφαιρόφιλους του Ηρακλείου και μάλιστα θα διεξαχθεί σε επίπεδο Football League.

Ο λόγος για τον Μάνο Φουκαράκη του Ηροδότου και τον Βαλάντη Κοζορώνη του Εργοτέλη που μίλησαν στην αθλητική ενότητα της εκπομπής "Κρήτη Σήμερα" της ΚΡΗΤΗ TV.

Αμφότεροι απάντησαν σε σημαντικά ερωτήματα αλλά παράλληλα μίλησαν ιδιαίτερα κολακευτικά για την ομάδα... που θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή. Αναλυτικά τα όσα είπαν:

Για το παιχνίδι της Κυριακής: "Θέληση, πάθος αλλά και η ατομική απόδοση κάποιων παικτών θα κρίνουν πολλά. Εξάλλου ξέρουμε ο ένας τον άλλο καλά. Ο Εργοτέλης έχει πολυ καλή ομάδα αλλα θα είμαστε έτοιμοι να τον αντιμετωπίσουμε", είπε ο Φουκαράκης με τον Κοζορώνη να τονίζει: "Χωρίς θέληση και πάθος σε αυτά τα ματς δεν μπορούν να έρθουν τα υπόλοιπα. Πρέπει να πάμε στην Αλικαρνασσό και να εμφανιστούμε πολύ δυνατοί αν θέλουμε να τα καταφέρουμε".

Για τον Ηρόδοτο: "Έχει δείξει ήδη πόσο καλή ομάδα έχει. Δε θα έχει κανένα πρόβλημα για την παραμονή και θα κάνει πολύ καλή πορεία", σχολίασε ο Κοζορώνης που υπογράμμισε πως έχει ένα κράμα "νέων αλλά και έμπειρων ποδοσφαιριστών".

Για τον Εργοτέλη: "Αναμφίβολα έχει πολυ μεγάλη ποιότητα και το έχει δείξει. Θα διεκδικήσει την άνοδο", σημείωσε ο Φουκαράκης.

Για τις χανιώτικες ομάδες: "Ο ΑΟΧ/Κισσαμικός μας κέρδισε δίκαια. Έδειξε πάθος για να πάρει το ματς. Πολύ καλή ομάδα όμως έχω διακρίνει πως έχει και ο Πλατανιάς", σχολίασε ο Φουκαράκης με τον Κοζορώνη να προσθέτει: "Πραγματικά μου άρεσε ο Πλατανιάς και αξίζει τα εύσημα".

Για τον Νίκκι Παπαβασιλείου: "Το έχω πει και θα το ξαναπω. Χαίρομαι να αγωνίζομαι για τον προπονητή μου, μας έχει δώσει ήδη πολλά", είπε ο Κοζορώνης ενώ τις ικανότητές του Κύπριου τεχνικού εκθείασε και ο Φουκαράκης.

Για τους συμπαίκτες τους: "Έχουμε πολύ καλούς παίκτες στον Εργοτέλη. Όχι ονόματα αλλά παίκτες αξίας. Δικαια απασχολούν μεγάλες ομάδες και θεωρώ πως θα μπουν και άλλοι στο προσκήνιο", σχολίασε ο Κοζορώνης με τον Φουκαράκη να στάζει μέλι για τους συμπαίκτες του "Μόνο καλά λόγια έχω να πω. Και ειδικά για τους έμπειρους που μας βοηθάνε. Άλλωστε έχουμε καταπληκτικό κλίμα στα αποδυτήρια"...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News