Ο ΟΦΗ έχει μπροστά του "τελικό" και χρειάζεται εγωισμό...

Ποδόσφαιρο
Ο ΟΦΗ έχει μπροστά του "τελικό" και χρειάζεται εγωισμό...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διαβάζοντας κανείς τις δηλώσεις του Τάσου Παπάζογλου μετά το ΟΦΗ-Άρης 1-2 δεν χρειάζεται να πει πολλά περισσότερα..

Διαβάστε και επανερχόμαστε: "Είναι κρίμα πραγματικά. Κάναμε τόσο μεγάλη προσπάθεια. Είναι ένα παιχνίδι που χάνουμε τρεις πόντους, είναι μια δύσκολη κατάσταση και θα παλέψουμε όλοι μαζί για να βγούμε από αυτή την κατάσταση, άλλωστε όλοι μαζί κερδίζουμε και όλοι μαζί χάνουμε. Το ποδόσφαιρο είναι σκληρό άθλημα. Πρέπει να είμαστε πιο πολύ άντρες".

Ασφαλώς και καταλαβαίνετε τι ήθελε να πει ο Παπάζογλου. Εγώ θα το γράψω με μια λέξη: Πρέπει να βγει εγωισμός πλέον από τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ. Η αλήθεια είναι ότι δικαιολογημένα έχουν αμφισβητηθεί πολύ. Έχουν δώσει δικαιώματα οι παίκτες και το ξέρουν καλά πως φταίνε περισσότερο από όλους! Οι ίδιοι έβγαλαν πάθος και εγωισμό και κέρδισαν τον Ολυμπιακό. Και τότε έλειπε η ποιότητα σε σχέση με τους ερυθρόλευκους αλλά οι παίκτες του Παπαδόπουλου ανέβασαν τους δείκτες σε όλους τους άλλους τομείς και τα κατάφεραν. Χθες δεν ανέβηκε κανένας δείκτης. Και μπορεί να έγινε με πικρό τρόπο η ανατροπή αλλά δεν μπορείς να τη χαρακτηρίσεις και τόσο άδικη.

Και πάμε παρακάτω: Πάει στα Γιάννενα ο ΟΦΗ και εννοείται πως το παιχνίδι αυτό είναι "κλειδί". Αν δείτε το πρόγραμμα που ακολουθεί και συνυπολογίσετε ότι ο ΠΑΣ έχει επίσης στόχο την παραμονή θα καταλάβετε. Και μιλάμε για έναν ΠΑΣ που ξύπνησε την κατάλληλη στιγμή. Συσπειρώθηκε. Και αυτό φαίνεται και από τις δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη που θα κληθεί να παίξει έναν... "τελικό" κόντρα σε μια ομάδα που αγαπάει.

Ας δούμε λοιπόν τι είπε χθες μετά τη νίκη του ΠΑΣ κόντρα στον Λεβαδειακό ο Πετρακογιάννης. Και να το δουν και στον ΟΦΗ προσεκτικά...

«Ήταν ένα παιχνίδι που όλη η οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα το ήθελε πολύ. Εμείς, η διοίκηση και ο φίλαθλος κόσμος. Μετά το παιχνίδι αυτό είμαι ευχαριστημένος και πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την ενέργεια που έβγαλαν και τη νοοτροπία σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ο κόσμος βοήθησε σήμερα στη διάρκεια του ματς σε μια πολύ σημαντική μέρα για μας, καθώς θέλαμε τη νίκη. Πρέπει να κρατήσουμε τα καλά από τη σημερινή εμφάνιση, να αφοσιωθούμε στη δουλειά και να ευχηθώ να είμαστε όλοι μαζί και να μην έχουμε άλλα προβλήματα τραυματισμών, ώστε να ενισχύσουμε την εικόνα μας στο μέλλον».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News