Θλίψη σε Πατούχα και ΠΟΑ για το Νίκο Αμανάκη

Ποδόσφαιρο
Θλίψη σε Πατούχα και ΠΟΑ για το Νίκο Αμανάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο θάνατος του δασκάλου Νίκου Αμανάκη σκόρπισε θλίψη όχι μόνο στην εκπαιδευτική κοινότητα αλλά και στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο.

Άλλωστε ήταν ένας άνθρωπος με μεγάλη προσφορά και στον αθλητισμό, έχοντας διατελέσει πρόεδρος στον Πατούχα αλλά και μέλος στο Δ.Σ. του ΠΟΑ, ενώ ήταν ένας από του πιο αγαπητούς φιλάθλους στο Ατσαλένιο. Τα δύο σωματεία μάλιστα εξέφρασαν τη βαθιά τους θλίψη μέσω συλλυπητήριων ανακοινώσεών τους.

«Η οικογένεια του Ομίλου Φιλάθλων Βιάννου "Ο Πατούχας" εκφράζει τη βαθιά θλίψη της για το θάνατο του δασκάλου, πρωήν Προέδρου της ομάδας μας και εξαιρετικού ανθρώπου, Νίκου Αμανάκη. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του» αναφέρουν στον Πατούχα ενώ ο ΠΟΑ τονίζει: «Η οικογένεια του ΠΟΑ, το ΔΣ και προσωπικά ο πρόεδρος Νίκος Αγγελάκης, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου Αμανάκη, ο οποίος «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή. Ο Νίκος ήταν από τους πιο αγαπητούς φιλάθλους του ΠΟΑ, ενώ στο παρελθόν διετέλεσε μέλος του ΔΣ του συλλόγου μας. Επίσης, υπήρξε ένας άξιος εκπαιδευτικός, διευθυντής σε σχολεία στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, πρόεδρος του νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ στο Ηράκλειο, μέλος Γ.Σ της ΑΔΕΔΥ, πρόεδρος του συλλόγου δασκάλων».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News