Νέα ήττα και αποκλεισμός για την Εθνική Ελπίδων

Ποδόσφαιρο
Νέα ήττα και αποκλεισμός για την Εθνική Ελπίδων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν τα κατάφερε η Εθνική Ελπίδων σήμερα στην Αυστρία και μετά την ήττα με 0-1 στο πρώτο μπαράζ στην Τούμπα, γνώρισε νέα ήττα με το ίδιο σκορ στην έδρα των Αυστριακών αυτή τη φορά και αποκλείστηκε από τα τελικά του EURO.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα που ήταν καλύτερο στο πρώτο μέρος και έφτιαξε τις ευκαιρίες με τις οποίες θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ και να φέρει τις δυο αναμετρήσεις στα ίσια δέχτηκε ένα γκολ στο 51' από τον Γκρμπιτς και μετά έπεσε κατακόρυφα.

Βέβαια σε μεγάλο ποσοστό η πρόκριση χάθηκε στο πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα εκεί όπου η Ελλάδα είχε παραταχθεί χωρίς φορ λόγω της απουσίας του Κουλούρη και του γεγονότος ότι ο Αντώνης Νικοπολίδης παρά το γεγονός ότι είχε τρεις επιθετικούς στη διάθεση του προτίμησε να τους αφήσει στον πάγκο.

ΑΥΣΤΡΙΑ (Βέρνερ Γκρέγκοριτς): Σλάγκερ, Ούλμαν, Βόμπερ, Πος, Ίνγκολιτς, Λίενχαρτ, Λιούμπιτς, Βολφ (90’ Ντάνσο), Λάιμερ, Μπαουμγκάρτνερ Κρ. (71’ Χόρβαθ), Γκρμπιτς (61’ Κβάσινα)

ΕΛΛΑΔΑ (Αντώνης Νικοπολίδης): Κότσαρης, Κυριακόπουλος, Πασαλίδης, Χατζηδιάκος, Σάλιακας, Καραχάλιος, Γαλανόπουλος (80’ Κωτσόπουλος), Λημνιός, Μπουζούκης (65’ Ανδρούτσος), Λάμπρου (57’ Χατζηγιοβάνης),Κουλούρης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News