"Διπλό" (0-1) στην Καλαμαριά ο Πλατανιάς, ήττα στα Χανιά για ΑΟΧ /Κισσαμικό

Ποδόσφαιρο
"Διπλό" (0-1) στην Καλαμαριά ο Πλατανιάς, ήττα στα Χανιά για ΑΟΧ /Κισσαμικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διαφορετικά αποτελέσματα και συναισθήματα για τις χανιώτικες ομάδες...

Με γκολ του Νίλι λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου (στο 43’) ο Πλατανιάς έκανε μεγάλο "διπλό" μέσα στην Καλαμαριά (0-1) κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου...

Ο Πλατανιάς είχε πολύ δύσκολο έργο στη συνέχεια όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Στέλιος Ποζατζίδης στις καθυστερήσεις του α’ ημιχρόνου, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να παίξει με 10 παίκτες σε όλο το β’ μέρος. Ουσιαστικά είχε αριθμητικό μειονέκτημα μέχρι το  88ο λεπτό όταν η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε ύστερα από την αποβολή για τον Απόλλωνα Πόντου του Σουντουρά, επίσης με δύο κίτρινες κάρτες. Ο Πλατανιάς πανηγύρισε τη νίκη, έμεινε αήττητος και με 3 νίκες και 1 ισοπαλία σε τέσσερα ματς έχει 10 βαθμούς...

Διαιτητής: Μπεκιάρης (Καρδίτσας)

Βοηθοί: Στεφανής (Καρδίτσας) - Καλύβας (Φθιώτιδας)

4ος διαιτητής: Δραγούσης (Κιλκίς)

Κίτρινες κάρτες: Καλαϊτζίδης (20’), Στ. Ποζατζίδης (25’, 45’) Σπόλιαριτς (41’), Μιγκέλ (79’), Σουντουρά (80’, 88’)

Κόκκινες κάρτες: Στ. Ποζατζίδης (45’) Σουντουρά (88’)

Απόλλων Πόντου (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Γεωργιάδης, Τσουμάνης (45’ Δαλιανόπουλος), Θεολόγου, Αμαραντίδης, Δημητριάδης, Πουρτουλίδης, Σπόλιαριτς, Σουντουρά, Καλαϊτζίδης, Κυβελίδης.

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ουές, Τσαμούρης, Κόρτσταμ, Ρουσσάκης (32’ Πουρζιτίδης), Καραγκούνης, Μποσέτι, Στ. Ποζατζίδης, Νίλι, Παπανικολάου (85' Μάικιτς), Μιγκέλ (84' Σινγκ)

                                 Νέα ήττα για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό

Ο Βόλος αιφνιδίασε τον ΑΟΧ/Κισσαμικό και τελικά έφυγε με μεγάλη νίκη (1-2) από τα Περιβόλια...

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 3ο λεπτό με τον Δημόπουλο μετά τη σέντρα του Ουνγιαλίδη ενώ τα πράγματα χειροτέρεψαν στο 12’ όταν μετά από τη σέντρα του Χανιώτη, Αντώνη Ντεντάκη, ο Παπαδόπουλος έδιωξε προ του Μάντζη και ο Καμπαγέρο με ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 0-2…

Η ομάδα του Γιώργου Πετράκη έφτασε στη μείωση του σκορ πριν το τέλος του ημιχρόνου από το γύρισμα του Τόλι και το σουτ του Σιμόν, αλλά όσο κι αν πίεσε -ειδικότερα- στην επανάληψη και όσο κι αν έχασε ευκαιρίες δεν μπόρεσε να φτάσει στο πολυπόθητο δεύτερο τέρμα, γνωρίζοντας έτσι μια οδυνηρή ήττα. Είναι χαρακτηριστικό ότι η συγκομιδή παραμένει στον ένα βαθμό μετά τα πρώτα 4 ματς της σεζόν, κάτι που δεν περίμενε κανείς πριν το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Από την άλλη πλευρά, ο Βόλος φτάνει στην τρίτη του νίκη, ενώ περιμένει την απόφαση του δικαστηρίου για να πάρει τους βαθμούς από το ματς με τη Δόξα Δράμας…

Διαιτητής: Τζουμαλάκης (ΕΠΣ Σερρών)

Βοηθοί: Η. Παπαδόπουλος - Τοροσιάδης (ΕΠΣ Μακεδονίας)

4ος διαιτητής: Κουναλάκης (ΕΠΣ Ηρακλείου)

Κίτρινες κάρτες: Κότο (23'), Σελινιωτάκης (29'), Σισέ (36'), Καρρίκι (48'), Αποστολόπουλος (89'), Τόλι (90+3'), Δόρης (90+3')

ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος, Τόλι, Σισέ, Ζιούλης, Παπαχρήστος, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Σιμόν (89' Τεγούσης), Καραγιάννης (75' Μαλόνγκα), Βρεττός (56' Αρναρέλλης), Αποστολόπουλος.

Βόλος ΝΠΣ (Χουάν Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Γκαλίτσιος, Δημόπουλος,  Ουνγιαλίδης (43' λ. τρ. Καρρίκι), Δόρης, Κότο (75' Φράγκος), Καμπαγέρο, Πέντα (46' Ηλιόπουλος), Πίτου Γκαρσία, Μάντζης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News