Νικοπολίδης: «Δύσκολη η αποστολή μας, αλλά μπορούμε να το ανατρέψουμε»

Ποδόσφαιρο
Νικοπολίδης: «Δύσκολη η αποστολή μας, αλλά μπορούμε να το ανατρέψουμε»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την ήττα της Εθνικής Ελπίδων από την Αυστρία (0-1) στην Τούμπα, ο Αντώνης Νικοπολίδης επισήμανε ότι η αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι πιο δύσκολη ενόψει της ρεβάνς.

Για την επιλογή να αγωνιστεί η «γαλανόλευκη» χωρίς καθαρό στράικερ, υπογράμμισε ότι ήθελε περισσότερη κίνηση και ποιότητα.

Αναλυτικά ανέφερε μεταξύ άλλων: «Εκτός από το πρώτο ημίωρο, όπου η Αυστρία μας δυσκόλεψε, ελέγξαμε το παιχνίδι και δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για να σκοράρουμε. Ο αντίπαλος όμως κατάφερε να προηγηθεί από μια στημένη φάση. Η πρόκριση έχει γίνει πιο δύσκολη. Δεν έχει τελειώσει κάτι, μπορούμε να το ανατρέψουμε αλλά σίγουρα ο αντίπαλος έχει προβάδισμα. Ο αντίπαλος ήταν αρκετά καλά διαβασμένος, ήξερε τα πλεονεκτήματά μας ως ομάδα, προσπάθησε να μας κλείσει. Θέλαμε με γρήγορη κυκλοφορία να περάσουμε την μπάλα στα πλάγια, δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες αλλά δεν μπορέσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ. Η στρατηγική μας ήταν να μην ξεκινήσουμε με καθαρόαιμο στράικερ παρά το ότι είχαμε δύο στον πάγκο. Ήταν να δοκιμάσουμε κάτι στην κίνηση, με την ταχύτητα, με την ποιότητά μας, να δημιουργήσουμε καταστάσεις».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News