Στα χέρια του Γιάννη Σαμαρά ο φάκελος Ντόρτμουντ - ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Στα χέρια του Γιάννη Σαμαρά ο φάκελος Ντόρτμουντ - ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι γίνεται με τη συνεργασία του ΟΦΗ με τη μεγάλη δύναμη του Γερμανικού ποδοσφαίρου, Μπορούσια Ντόρτμουντ; Θα προχωρήσουν οι νέες ηγεσίες της κρητικής ομάδας, που στον τομέα της ανάπτυξης του ποδοσφαίρου, είναι από τις πλέον διακεκριμένες στη χώρα μας;

Ο Γιάννης Σαμαράς έχει –μαθαίνουμε- στα χέρια του τον φάκελο των προτεινόμενων σημείων συνεργασίας των δύο ομάδων στα τμήματα υποδομής μετά την παρουσία στο Ηράκλειο του αρμόδιου αθλητικού διευθυντή Έντβιν Μπέκαμπ, και του διευθυντή κοινωνικοπαιδαγωγικής εργασίας των ακαδημιών της Γερμανικής ομάδας Ματίας Ρόμπεν καθώς και τις μετέπειτα προχωρημένες επαφές τους.

Ο πρώην γενικός αρχηγός του ΟΦΗ Κώστας Ρεπανάκης που δραστηριοποιείται στο Ντόρτμουντ και έχει κάνει με δική του πρωτοβουλία πολύ δουλειά πάνω σε αυτό, παραδίδοντας τον φάκελο, ανέλυσε στο Γιάννη Σαμαρά σημαντικές λεπτομέρειες και οφέλη που μπορεί να αποκομίσει ο ΟΦΗ με τον διευθυντή ποδοσφαίρου της κρητικής ΠΑΕ να τον ακούει με πολύ προσοχή.

Όπως και έχει, ο ΟΦΗ έχει συνέχεια, χρειάζεται να αξιοποιεί ευκαιρίες και καλές προτάσεις και επειδή έχουν γίνει αρκετές συναντήσεις με τους Γερμανούς επιτελείς, είναι καλό, να μην μείνει στον αέρα αυτή η σχέση. Ειδικά τώρα, που υπάρχουν εξαιρετικά κατηρτισμένα πρόσωπα στην κρητική ομάδα.

- Πόντους Βέρνμπλουμ το γκολ σου με το οποίο ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Εργοτέλη επιτεύχθηκε από προφανή θέση οφσάιντ. Αλλά δεν έχει τόση σημασία, μπροστά στο δείγμα της νίκης που πρόσφεραν σε όλο τον κόσμο αυτά τα παιδιά με τις κιτρινόμαυρες φανέλες. _Που να το πάρει άλλωστε χαμπάρι ο Δραμινός βοηθός Γιώργος Χατζηνάκος για να σηκώσει το σημαιάκι του… (Ναι ναι, στο ξεκίνημα της φάσης, λέμε…)

-Λόγια και έργο μαζί, δείχνουν ολοκλήρωση, συνάφεια, σοβαρότητα, ως αλληλένδετα μαρτυρούν δημιουργικότητα και αναδεικνύουν την καθαρή πλευρά της κοινωνικής σύνδεσης, ελαχιστοποιώντας παρενέργειες του πολύ «εγώ».

-Το ζήσαμε έντονα με τα όσα μας είπε ο Νίκκι Παπαβασιλείου στην κυριακάτικη αθλητική εκπομπή της Κρήτη ΤV και μας έδειξε στο ματς με τον ΠΑΟΚ, μέσα από το έργο που συντελείται στον Εργοτέλη, αυτά που μας είχε πει!

-Μερικές από τις περιπτώσεις στο φαινόμενο συχνών αλλαγών προπονητών στους ελληνικούς πάγκους, κρύβουν μέσα τους, ανεπάρκειες και εγωκεντρικές επιλογές προέδρων.

-Η επίσημη πρώτη του Άγγελου με την Εθνική κι η Παναγιά ξαναγυρίζει στα γήπεδα για να τον στηρίξει σε βάρος της Φιλανδίας!

- Ο Ρανιέρι πάντως επιστρέφει στην Premier League και θα αντικαταστήσει τον Σλάβισα Γιοκάνοβιτς στον πάγκο της Φούλαμ η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας μετά από 12 αγώνες στο αγγλικό πρωτάθλημα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News