Ποδόσφαιρο

Οι πρώτες σκέψεις του Αναστασιάδη για την Εθνική

Υπάρχει πλάνο και με τρεις κεντρικούς αμυντικούς...

Στη χθεσινή προπόνηση της Εθνικής ανέβηκε η ένταση σε σχέση με την πρώτη και κράτησε περίπου 1,5 ώρα, με τον Άγγελο Αναστασιάδη να δίνει έμφαση στις ασκήσεις με μπάλα, ενώ πολύ συχνά σταματούσε τις ασκήσεις για να εξηγεί στους παίκτες το τι ζητά απ' αυτούς. Εν ολίγοις, βάζει σιγά σιγά τις "πινελιές" του, έστω και αν είναι ακόμα περίοδος προσαρμογής για όλους.

Όσον αφορά στα πλάνα του Αναστασιάδη, ούτε χθες έδειξε κάτι σχετικά με τη διάταξη που σκέφτεται και τα πρόσωπα. Προφανώς και έχει πράγματα στο μυαλό του, αλλά θέλει να έχει όλους τους παίκτες στην... τσίτα. Σήμερα (14/11) θα δείξει κάποια πράγματα παραπάνω ενόψει του αγώνα με τους Φινλανδούς, όπου θυμίζουμε ότι η Εθνική κυνηγά νίκη με +2 γκολ προκειμένου να έχει ελπίδες για την πρώτη θέση στον όμιλο.

Κάποια στιγμή δοκίμασε να βάλει τρεις κεντρικούς αμυντικούς, με τον Κώστα Μανωλά δεξιό στόπερ, τον Σιόβα αριστερό και ανάμεσά τους τον Παπασταθόπουλο. Θυμίζουμε ότι ο Σκίμπε έπαιζε πάντα με τέσσερις στην άμυνα (4-2-3-1 η διάταξη που χρησιμοποιούσε) και μένει να φανεί στην πράξη αν με το... καλημέρα ο Αναστασιάδης θα παρουσιάσει κάτι διαφορετικό ως προς το σχήμα και τα πρόσωπα της ενδεκάδας.

Σχόλια